Sarat jeung Kaayaan

Wilujeng sumping di Dash Cam!

Syarat sareng katangtuan ieu netepkeun aturan sareng peraturan kanggo nganggo Website Dash Cam, anu aya di https://www.dash-cam.com.

Ku ngaksés ramatloka ieu kami nganggap maneh nampi istilah sareng syarat ieu. Entong neruskeun nganggo Dash Cam upami anjeun henteu satuju kana nyandak sadaya wujud sareng katangtoskeun dina kaca ieu. Sarat jeung Kaayaan urang dijieun ku pitulung sahiji Sarat Jeung Kaayaan Generator jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Terminologi handap manglaku ka Sarat ieu sareng katangtuan, Pernyataan Privasi sarta Bantahan bewara na sagala pasatujuan: "klien", "Anjeun" sarta "anjeun" nujul kana anjeun, jalma log on ramatloka ieu sareng patuh kana istilah jeung kaayaan parusahaan. "The Company", "Sunan Gunung Djati", "Kami", "kami" sarta "Kami", nujul kana Company urang. "Partéi", "Pihak", atawa "Kami", nujul kana boh klien tur diri urang sorangan. Sakabéh istilah tingal tawaran, ditampa jeung tinimbangan pembayaran perlu migawe prosés bantuan urang pikeun klien dina ragam paling luyu keur kaperluan express di pasamoan kabutuhan klien di hormat tina penyediaan jasa Kompeni urang nyatakeun, luyu jeung sarta tunduk kana, hukum Walanda prevailing. Sagala pamakéan tina terminologi luhur atawa kecap séjén di singular, jamak, dimodalan jeung / atawa manéhna / manéhna atawa maranéhna, nu dicokot jadi ditukeurkeun sahingga jadi ngarujuk kana sarua.

cookies

Kami nganggo pamakéan cookies. Ku ngakses Dash Cam, anjeun satuju ngagunakeun cookies dina kasapukan sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Dash Cam.

Paling jaba interaktif nganggo cookies pikeun hayu urang meunangkeun rinci pamaké pikeun tiap nganjang. Cookies nu dipaké ku ramatloka urang pikeun ngaktipkeun pungsionalitas wewengkon nu tangtu sangkan leuwih gampang urang ngadatangan Website urang. Sababaraha mitra affiliate / iklan kami ogé bisa migunakeun cookies.

ngidinan

Iwal mun disebutkeun, Dash Cam sareng / atanapi paméré lisénsina gaduh hak cipta intelektual pikeun sadaya bahan di Dash Cam. Sadaya hak cipta intelektual ditangtayungan. Anjeun tiasa ngaksés tina Dash Cam pikeun pamakéan pribadi anjeun kersa kusabab larangan sareng istilah dina hal ieu.

Anjeun teu kedah:

  • Ngalebarkeun bahan tina Dash Cam
  • Ngajual, nyewa atanapi ngabolahan bahan lisénsi ti Dash Cam
  • Baranahan, duplikat atanapi nyalin bahan tina Dash Cam
  • Ngadistribusikaeun eusi ti Dash Cam

Pasatujuan Ieu wajib dimimitian dina tanggal nu hereof.

Bagian halaman wéb ieu nawiskeun kasempetan pikeun pamaké pikeun masangkeun sarta ngagantikeun opini sareng inpormasi dina sababaraha tempat wéb website. Dash Cam henteu nyaring, ngédit, nyebarkeun atanapi marios koméntar samemeh aya dina website éta. Koméntar henteu ngagambarkeun panémbong sareng pendapat Dash Cam, agén sareng / atanapi affiliates. Koméntar nyaréntahan pamadegan sareng opini jalma anu masang pintonan sareng opini maranéhanana. Dina extent diijinkeun ku hukum anu manglaku, Dash Cam teu nanggungjawaban kanggo Komentar atanapi kanggo katerangan, karugian atanapi biaya anu disababkeun sarta / atanapi ngalaman akibat hasil tina ari atanapi / atanapi ngeposkeun sareng / atanapi penampilan koméntar. situs wéb ieu.

Dash Cam cadangan hak pikeun mantau sadaya Koméntar sarta mupus Koméntar anu badé dianggap henteu pantes, henteu pikasieuneun atawa henteu ngaganggu Sarat jeung Kaayaan Pamaréntahan ieu.

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun yén:

  • Anjeun dijudulan posting nu Koméntar kanggé ramatloka urang na kudu sagala lisensi perlu jeung consents pikeun ngalakukeunana;
  • Koméntar henteu narajang hak cipta intelektual, kaasup tanpa ngawatesan hak cipta, patén atanapi mérek dagang ti pihak katilu mana wae;
  • Koméntar henteu ngandung bahan-barang nu fitnah, haratis, karasa sopan atanapi sanesna henteu sah.
  • The Komentar moal dipaké pikeun solicit atanapi ngamajukeun bisnis atawa custom atanapi hadir kagiatan dagang atawa aktivitas dibeunangkeun.

Dieu ku anjeun ngabéréskeun Dash Cam lisénsi henteu-ekslusif ngagunakeun, baranahan, ngedit sareng ngenéntasi batur nganggo, nginduksi sareng ngedit Koméntar anjeun ti wujud-format, format atanapi media naon baé.

Hyperlinking mun Kandungan kami

Organisasi di handap bisa numbukeun ka Website urang tanpa persetujuan ditulis saméméh:

  • instansi pamaréntah;
  • mesin pencari;
  • organisasi News;
  • distributor diréktori online bisa numbukeun ka Website kami dina ragam sarua sakumaha aranjeunna hyperlink ka situs web tina usaha didaptarkeun séjén; jeung
  • Usaha Akreditasi Sistim sadayana kajaba ngahartikeun organisasi nirlaba, tempat balanja zakat, sareng grup fundraising sedekah anu henteu tiasa ngabantosan link ka situs Wéb urang.

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang, keur publikasi atawa informasi Website lianna sangkan salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk jeung / atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Urang bisa mertimbangkeun na approve requests link séjén tina jenis handap organisasi:

  • ilaharna-dipikawanoh konsumen jeung / atawa informasi bisnis sumber;
  • situs komunitas dot.com;
  • asosiasi atawa grup lianna ngalambangkeun amal;
  • distributor diréktori online;
  • portals internét;
  • akuntansi, hukum sarta konsultan firms; jeung
  • lembaga sarta asosiasi dagang atikan.

Kami baris nyatujuan pamundut link tina organisasi ieu lamun kami mutuskeun yén: (a) link teu bakal nyieun kami kasampak teu nguntungkeun pikeun diri urang sorangan atanapi usaha disreditasi; (B) organisasi teu ngagaduhan rékaman négatip kalawan kami; (c) manfaat ka kami tina pisibilitas hyperlink ngimbangan henteuna Dash Cam; jeung (d) link aya dina konteks émbaran sumberdaya umum.

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang jadi salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Upami anjeun salah sahiji organisasi anu didaptarkeun di ayat 2 di luhur sareng ngaharepkeun numbu ka ramatloka kami, anjeun kedah ngawartosan urang ku kirimkeun surélék ka Dash Cam. Mangga lebetkeun ngaran anjeun, ngaran organisasi anjeun, inpormasi kontak anu ogé URL situs anjeun, daptar URL naon baé anu badé ngait kana Website kami, sareng daptar URL dina situs kami ka situs anjeun hoyong link. Antosan minggu 2-3 pikeun respon anu.

organisasi disatujuan bisa hyperlink mun Website urang saperti kieu:

  • Ku dipakéna ngaran perusahaan urang; atawa
  • Ku ngagunakeun locator sumberdaya seragam keur numbu ka; atawa
  • Ku ngamangpaatkeun sagala pedaran lianna tina Website kami keur numbu ka nu ngajadikeun rasa dina konteks na format tina eusi dina loka linking pihak urang.

Taya pamakéan logo Dash Cam atanapi karya seni anu sanés bakal diidinan ngahubungkeun kontrak lisénsi mérek dagang bolos.

iFrames

Tanpa persetujuan sateuacanna sareng idin ditulis, anjeun bisa jadi teu nyieun pigura di sabudeureun halaman Kaca urang anu robahan sagala cara presentasi visual atawa pintonan Website kami.

Liability eusi

Kami teu wajib nanggungjawaban kanggo eusi anu nembongan dina Website anjeun. Anjeun satuju kana nangtayungan kami ngalawan sadaya klaim anu naek dina Website anjeun. Henteu aya link (link) kedah muncul dina Loka ramatloka anu tiasa diinterpretasi sakumaha libelous, jorang atanapi kriminal, atanapi ngalanggar hal ieu, sanés nganggur, atanapi ngabela palanggaran atanapi pananggaran sejenna, hak-hak pihak katilu.

Privasi anjeun

Mangga baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Ngumpulkeun ngeunaan Hak

Kami nampi hak kanggo meryogikeun anjeun mupus sadaya tumbu atanapi tumbu anu tinangtu pikeun Website urang. Anjeun nyatujuan geuwat mupus sadaya tumbu ka Website kami nalika dipénta. Urang ogé tiasa nganggo hak sasatoan kanggo kondisi sareng kabaran berkas anu di mana waé. Ku terus-terusan ngahubungkeun ka Website urang, anjeun satuju kana wates sareng nuturkeun ieu jutan sareng kaayaanana.

Ngaleupaskeun Tumbu ti ramatloka kami

Lamun manggihan link mana waé dina Website kami nu geus karasa keur alesan wae, anjeun bébas ngahubungan tur ngawartosan kami moment nanaon. Urang bakal mertimbangkeun requests ngaleupaskeun Tumbu tapi kami teu obligated atawa jadi atawa ngabales maneh langsung.

Simkuring teu mastikeun yén informasi dina ramatloka ieu bener, urang moal ngajamin completeness na atanapi akurasi; atawa ngalakukeun kami janji pikeun mastikeun yén ramatloka tetep aya atawa yén bahan dina website ieu diteundeun up to date.

Bantahan

Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum nu manglaku kami ngaluarkeun sagala Répréséntasi, HARANSI jeung kaayaan anu patali jeung ramatloka kami sarta pamakéan ramatloka ieu. Euweuh di Bantahan ieu bakal:

  • ngawatesan atawa ngaluarkeun urang atanapi liability anjeun maot atawa tatu pribadi;
  • ngawatesan atawa ngaluarkeun urang atanapi liability anjeun panipuan atanapi misrepresentation curang;
  • ngawatesan salah sahiji Liabilities urang atanapi anjeun dina cara naon baé nu teu diijinkeun dina hukum lumaku; atawa
  • ngaluarkeun salah sahiji Liabilities kami atawa anjeun nu teu meunang kaasup handapeun hukum lumaku.

The watesan jeung rumusan prohibitions of liability set dina Ayat ieu sareng nguap di Bantahan kieu: (a) anu poko keur ayat harita; jeung (b) ngatur sagala Liabilities timbul dina Bantahan, kaasup Liabilities timbul dina kontrak, dina tort jeung breach sahiji tugas statutory.

Salami di ramatloka jeung informasi jeung layanan dina website anu disadiakeun haratis, urang moal bisa makéna pikeun sagala leungitna atawa ruksakna alam wae.