Dijual!

Xiaomi 70mai dash Parkir Cam Pro 1944P GPS ADAS 70 Ujang pro Cam Inggris Sora Control 24H Monitor 140FOV Peuting Visi Wifi Cam

(52 resensi customer)

$55.85 - $83.19

CinaJérmanPolandiaFéderasi Rusia
16GB Sandisk Card32GB Sandisk Card64GB Sandisk Cardtanpa Kartu
atra
SKU: 32931282121 Kategori:

bewara:

1. Ukuran vérsi basa Inggris anu ngadalikeun kadali sora basa Inggris, Vérsi Rusia henteu ngadukung kontrol sora.

2. Aya versi dua keur 70mai dash Cam Pro: No Vérsi GPS sarta mibanda versi GPS.

Mangga bageur nawaran reureuh di milih sarta meuli pangalusna salah rék.

Anyar 70mai Dash Cam Pro Asli Basa Inggris Voice Control 70 mai Pro 1944P 5Mega Pixsel GPS Pilihan ADAS Car Cam Pro 24H Parking Monitor 140FOV Night Vision Free Wifi Car DVR Pro G-sensor Sistem Parkir

1. Prov IDE padet Accide nt Bukti na Mantuan ku asuransi klaim middot G-sensor Alatan téhnologi G-sensor, 70mai dansh Cam pro bisa otomatis ngamimitian ngarekam lamun tabrakan detacted. Footage dikonci di File Acara seperated tina file biasa ulah kabawa overwritten middot Defog Defog algoritma efektif bisa ngurangan distorsi atawa dégradasi gambar na baranahan hiji visi jelas bari nyetir dina haseup jeung halimun lingkunganana. téhnologi middot WDR WDR bisa ngaluyukeun imbangan paparan, anu ngamungkinkeun para kaméra pikeun nyokot gede jéntré dina gelap sarta highlights, temahna Cam dash ngolah langkung lampu on sensor tur ngahasilkeun gambar nu leuwih vibrant. middot 140deg Wide Angle 140deg Wide Angle ngamungkinkeun sudut nempoan gedé bisa dirékam, sarta nyandak drivers ningali 4 lajur ti lalulintas. Marengan 6 kaca, éta bisa nyadiakeun transmisi lampu, sahingga ngarekam video jelas kristal.

Dash Cam 70mai peryogi ukur nganggo kartu TF anu tiasa dianggo sareng panyimpenan pikeun video.

Kartu Sandisk Kelas 10 TF aslina nyaeta hiji-hijina mérek anu otorisasi ti 70mai. Seller ngan badé nyarankeun kartu sanés anu asli Sandisk Kelas 10 TF. Biasana paling palanggan hoyong meuli kartu 32GB TF kanggo nganggo normal. Vioce Control (Ngan sadia pikeun vérsi basa Inggris. Vérsi Rusia henteu ngadukung kontrol sora kanggo masalah aksen) Anjeun tiasa sacara efektif ngadalikeun 70mai dash cam pro pikeun nyandak gambar, ngarekam pidio sareng pamotongan layar salami manipulasi manuel tapi ku paréntah sora merenah. Monitor Parkir 24-Hour Dina mode parkir, 70mai dash cam pro asup kana mode saré tapi jaga ngawaskeun kandaraan. Waktos-Selang ngagantikeun epektip dipake gudang, sareng otomatis nimpa footages pangkolotna sareng anu panganyarna. Alatan G-sensor, Cam ngawitan ngarékam pidéo éta sorangan lamun aya tabrakan anu lumangsung, sareng éta acara tina acara bakal disimpen sacara énggal dina Payil Acara, nyingkahan henteu dihapus. Kunaon dash Camat 1. Naék nyetir aman sareng Advanced Supir Assistant System 2. Nyadiakeun Bukti Pikeun Kacilakaan 3. 24H-Monitor Mobil anjeun 4. Candak Momen Agung Sedengkeun Dri ving 70MAI Dash Cam Pro + GPS Module (peryogi meuli misah)

  • Meunangkeun Mobil anjeun sareng Advanced Driver Assistant System (ADAS)

ADAS, pitur kaamanan anu canggih modern modern dirancang pikeun ningkatkeun kaamanan nyetir,

  • Di sagigireun fungsi dasar dash cam, 70mai dash cam pro bakal ngajamin anjeun drive anu aman sareng mantau lingkungan lalulintas singkronisasi.

nyadiakeun jalur depature sareng neraskeun tabrakan payun, menerkeun nyetir na assists drivers.

  • LDWS (Sistem Awas Lain Perhatosan)

Real-sora ngageter sora ngajaga anjeun jauh tina tiket nyetir kacau, nyadiakeun anjeun péngkolan-demi-péngkolan jalur katuhu dina garis-of-tetempoan Anjeun.

  • FCWS (Sistem Perhatosan Tumbukan Teruskeun)

FCWS ngabantuan supir pikeun nindungan jarak aman antara kandaraan, pikeun ngahindarkeun sacara efektif ngahulag sareng ngurangan kacilakaan pungkur sareng tatu anu dibarengan, khususna nyetir kacapean panjang, macet lalu lintas atanapi novice.

Canggih Supir Asistén System (ADAS)

ADAS, A fitur kaamanan modern canggih pisan anu dirancang pikeun naékkeun kaamanan nyetir.

Di sagigireun fungsi dasar cam dash, 70mai dash cam pro bakal ngajamin anjeun drive anu aman kanggo mantau lingkungan lalu lintas singkronisasi nyambung jalur jalur sareng tabrakan teruskeun

warnings, menerkeun nyetir sareng nulungan supir.

Spésifisitas Gambar Sénsor XX SONY IMX335 Kaméra Resolusi : 2592 * 1944 layar: LCM 320mm * Lénsa 240mm: 6-Kacamata Minus, 140deg Angkutan lega, F = 1.8 batré: Litium-ion Polimér Batre Kamampuan: 500A XMH: 5 -2 ~ N 10 ℃ Diménsi: 60 kali 87.5 kali 53mm

Leuwih lengkep ngeunaan 70mai dash Cam rinci Pro:

Nirkabel: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n / 2.4GHz Panyimpenan: Kartu TF Class10, 16G nepi ka 64GB (Orde ku pilihan) Chipset Produsén: Hi3556V100 transduser: Akselerasi transduser System Support: Android4.1 / iOS8.0 atawa luhur Power Supply: Car roko torek Dibawa Standar: Q31 / 0118000147C001-2018 model mobil FAQ 1.What teu 70MAI pinter dash Cam pro jas keur? Salaku 70MAi pinter dash Cam pro nyadiakeun instalasi adhension éléktrostatik, éta cocog pikeun 95% mobil modelsin nu market.But sababaraha model Volvo teu bisa make daya normal alatan beda dina panganteur tina roko mobil aslina torek. Mangga dibeuli kalawan caution. 2.How ieu produk nu ngarangkep? Naon bakal shipped ngeunaan produk ieu? produk kasebut asalna rangkep dina kotak karton, nu bisa ngajamin yen bakal aya euweuh karuksakan nalika transportation.it ngawengku hiji kaméra, salah carjer mobil, Hiji kabel carjer 3.5m, salah statik stiker listrik jeung pamaké Manual. 3.What teh video Spesifikasina? 70MAI dash Cam pinter ngarojong pro ngarekam video ti 1944P, nyaéta dimensi video nu geus 2592 * 1944 pixels.Every kadua rékaman dash Cam 30 pigura, nyaéta 30FPS. 4.Do Abdi peryogi sacara manual ngaktipkeun sareng mareuman nu Cam dash? Sanggeus pro dash Cam disambungkeun ka ngawadahan roko nu torek dina mobil, Anjeun teu kedah sacara manual Ngahurungkeun atawa mareuman eta. Unggal waktos nalika mobil geus dimimitian (ie, port roko nu torek anu Powered on), nu dash Cam pro otomatis sapatu up. The dash Cam pro baris mareuman otomatis nalika kandaraan dipareuman (ie, port roko nu torek anu Powered kaluar). Sababaraha wahana urang roko torek terus keur Powered on sanajan wahana geus dipareuman, dina kaayaan ieu, anjeun kudu sacara manual mareuman pro dash Cam. Sarta waktos salajengna basa Anjeun mimiti wahana, Anjeun kudu sacara manual ngahurungkeun pro dash Cam. 5.How nengetan status ngajalankeun sahiji pro dash Cam? Pariksa indikator status dina samping tina pro dash Cam. Mun indikator téh héjo, anu Cam dash ieu ngarekam normal; lamun indikator kabukti beureum, eta hartina rekaman nu mangrupa abnormal. 6.What kartu memori teu rojongan 70MAI? 70MAI ngarojong standar kartu SD mikro (kartu TF) kalawan kapasitas 16GB mun 64GB jeung speed di Class10 atanapi above.Make yakin nganggo kartu gudang kualitas luhur ti brand dipikawanoh. Laju tulisan sabenerna sarta kapasitas kartu gudang kualitas-low bisa jadi leuwih handap nyatakeun. Video teu normal disimpen ka kartu gudang kualitas-low. Urang ulah nyandak tanggungjawab sagala pikeun kasus kawas. 7.Does 70MAI update rojongan firmware? Sumuhun bisa ngamutahirkeun firmware of 70MAI pinter pro dash Cam Anjeun. Ngundeur pakét update ku App 70MAI, sarta nyorong ka Cam dash ku Wi-Fi nyambungkeun. waktos salajengna basa sapatu dash Cam nepi, éta mimiti ngapdet sacara otomatis. 8. Naha teu eta nunjukkeun yen moal bisa nyambung ka internét sanajan kuring nganggo 70mai WiFi? The 70mai wifi bébas ngan bisa dipaké pikeun 70mai aplikasi jeung anjeun teu tiasa nganggo wifi keur aktip lianna. 9. Naha teu eta wungkul ngarekam loba 1 mnt video, bisa deui jadi 2mins, 3 mins, 4mins atawa panjang? video nu geus 1 mnt unggal waktu. alesan téh boga DVR pro bakal nyabut video automaticlly pangheubeulna lamun kartu anjeun pinuh.
Mun video nu panjang teuing, meureun sadaya video pangpanjangna baris dihapus. Lamun anjeun hoyong pariksa sababaraha video utamana sababaraha waktu penting, anjeun moal bisa manggihan nanaon dinya. 10. Naha teu nembongkeun 70mai, moal Xiaomi logo?

beurat0.4 oz
dimensi9 × 6 × 6 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

30

Majelis Mode

Recorder portabel

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi, USB2.0

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Inggris

Ukuran tampilan

<3 "

piksel

500Mega

Jumlah lenses

1

Mémori Max kaluar

64GB

Fitur husus

Rékaman Siklik, Panjagaan Real Time, Range Dinamis Wide, Fungsi Wifi, G-sensor, Sora, Témbongkeun Led, Visi Peuting, Kartu SD / MMC, Rékaman Daur, Pangwanoh Motion, Kabut Konangan, Pamandangan Waktos & Tanggal, Mikropon, Sora Kontra Pidéo, Opepeed Panginget

Témbongkeun sudut

105 ° -140 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

4: 3

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

brand Ngaran

70mai

Chipset Produsén

Hi3556V100

Vérsi

Henteu aya versi GPS sareng sareng versi GPS

Item No.

70mai dash Cam Pro

Panjang sambungan kabel

3.5M

ngasupkeun

5V / 2A

Jenis Batré

Li-polimér

Asesoris Kit pinuh

70mai Pro + carjer + sambungan kabel + linggis

sensor gambar

Sony IMX335

Fearture

Parkir Mointor Panyungsi-di G-sensor

lensa

6-Kacamata Minus 140 ː Wide Angle

Ram

512Mb

cahaya

128Mb

WIFI

IEEE 802.11 b / g / n / 2.4GHz

resolusi video

HD lengkep 1944p

dimensi

87.5 * 53 * 18mm

batre

Litium-ion Polimér batre

System rojongan

Android4.1 / iOS8.0 atawa luhur

kapasitas

500mAh

Gudang Cina

Vérsi Inggris N kadali sora english

Rusia Gudang

Vérsi Rusia tanpa kadali sora

resensi 52 pikeun Xiaomi 70mai dash Parkir Cam Pro 1944P GPS ADAS 70 Ujang pro Cam Inggris Sora Control 24H Monitor 140FOV Peuting Visi Wifi Cam

  1. E *** v -

    Доставка три недели, пока не проверял, если что-то пойдет ни так, дополню отзыв

  2. S *** n -

    Отправка не просто быстрая - быстрее у меня ещё не было. На ночь глядя заказал - утром уже отправлено и трек. Доставка за 10 дней. Упаковка с блоком GPS rada ngedit, kadang, kadang ngangkepanana. Регистратор вообще без претензий. 70mai, вот поменял на Pro. Установлю - отзыв дополню. Продавца очень рекомендуется, все четко и в срок. Молодец.

  3. A *** o -

    Всё хорошо, спасибо.

  4. A *** n -

    получил посылку. все целое регистратор рабочий упаковка красивая. установлено на авто отпишусь. продавцу спасибо за подарок приятно советую.

  5. Y *** v -

    Посылка пришла быстро, соответствует описанию, качество отличное, так как смартфоном соединение хорошее, правда картинка в реальном просмотре отстаёт около секунды. Программа работает хорошо, качество записи отличное. Я говорю на русском языке, подсказки на русском языке есть, а вот управление голосом пока нет. Продавцу огромное спасибо за хорошее обслуживание и качество товара.

  6. D *** k -

    Zamówiłem jak był brak towaru w magazynach UE. Parę dni przed przybyciem do mnie kamerki były już dostępne w UE. Kamerą spoko ale wydaje mi się że mój Mio miał szerokokątny obiektywy. A tu jakoś wąsko jest

  7. L *** n -

    Товар очень хороший. 15.04 продовец отправил, а 23. 04 уже получили. Живём в Ставропольском крае. Продавец отвечал на все вопросы очень быстро. Советую его.

  8. M *** v -

    Очень крутой регик. Заказывал русский, но пришел английский. Не смерть, English базовый знаю)))) Читал, что будет обновлять ПО со штампом скорости. Голосовые команды работают, ADAS тоже. Советую к покупке

  9. langganan -

    Super Cam sareng pangiriman super gancang

  10. A *** v -

    Sagalana sumping dina kaayaan alus. Kuring masih boga pertanyaan. Kumaha ngagunakeun paréntah sora? Kumaha carana nyandak poto?

  11. D *** v -

    Быстро приехал, респект продавцу

  12. O *** Kuring -

    товар соответствует описанию, в работе пока не проверен, единственный нюанс был в том, что заказывал русскую версию.

  13. A *** n -

    produk pohara alus, gancang pengiriman barang, hatur nuhun!

  14. U *** r -

    gadget hade jalan sampurna

  15. V *** v -

    Долго ждал отправки, закончились на складе. Но как не отправлять через 12 дней. Пока не проверял

  16. E *** v -

    товар пришёл быстро. заказал регистратор 08.04.2019г в Волгоград пришёл 23.04.2019г.

  17. D *** U -

    все прекрасно, качество на высоте. доставка быстрая.

  18. T *** F. -

    llego justo en el tiempo estimators, fun bien ahora solo queda probarlo un poco más, estoy encantado con la calidad del producto

  19. А *** т -

    В Белгородскую область за 6 дней.Записывает в двух экземплярах: один экземпляр в сжатом видео, не важного качества, который просматривается на экране и в приложении на смартфоне. смартфону и просматривать в обалденном качестве.Не не все смартфоны воспроизводятся запись 1944р, но и 1080р достаточно чётко. Не разобрался как работает в режимах парковки. не нужен. Вообщем как-то так.

  20. S *** i -

    Polecam super towar jak i wykonanie

  21. langganan -

    Доставка в Новороссийск за 3 недели.

  22. A *** h -

    Быстрая доставка. Качество на высоте. Для тех, кто хочет экономить - покупайте китайскую версию и заливайте русскую прошивку. Рекомендую к покупке: цена соответствует качеству, по качеству он гораздо больше, чем стоит.

  23. J *** o -

    Kamera tak jak w opisie. Sprawdziłem wszystko działa tak jak powinno. Jestem zadowolony. Szkoda, że ​​nie ma przyssawki. Jeżeli zdecydujemy się na przyklejenie to należy to zrobic zdecydowanie i bez poprawek. Bardzo szybka dostawa.

  24. B *** e -

    pangiriman gancang pisan, éta sumping kirang ti minggu sanggeus abdi mesen. produk hébat, toko hébat!

  25. A *** y -

    Всё ок.Как всегда.

  26. Kuring *** v -

    Цена - качество 100%

  27. T *** a -

    Отличный видеорегистратор за такие деньги.

  28. Y *** v -

    Доставка упорядочить порядок можно было бы сказать, что Алтайского края, di luhur хорошо, ощущения очень хорошие, даже от самой упаковки, не говоря уже о самом регистраторе!

  29. M *** v -

    Всё работает. Отличный регистратор

  30. Sunda *** z -

    Pohara hadé dash cam, gampang masang sareng nanganan. Aplikasi dedicated sadia ti App Store.

  31. A *** o -

    Взял второй, во вторую машину. Хороший регистратор, качество на высоте.

  32. T *** Hiji -

    Hatur nuhun pisan. Kuring éta tiasa nampi éta aman sareng kuring tiasa ngonfirmasi operasi na di imah.

  33. M *** m -

    Соответствует описанию, качество хорошее, очень быстрая доставка

  34. T *** i -

    Быстрая доставка

  35. Weichs -

    Hatur nuhun kanggo pangiriman gancang sareng nyadiakeun kualitas pangalusna.

  36. Sameer -

    ramatloka anu sampurna pikeun jenis ieu produk

  37. hassan -

    abdi estu ngahargaan karya anjeun sarta kualitas

  38. N *** i -

    Dibeuli hébat sareng pangiriman pangalaman. Teraskeun éta

  39. D *** n -

    Nampi nu cam sababaraha dinten katukang. Henteu masangna dina mobil sanés, tapi katingalina saéna leres sareng leresna leres. Abdi ngahaja maréntahkeun versi Rusia sarta teu bisa ngaganti basa dina menu. Tapi, abdi tiasa sacara manual ngamutahirkeun firmware nu liwat kartu SD. Ayeuna kuring tos cam english

  40. Y *** v -

    Дата отправки заказ через 10 poe 3 dina XNUMX, dina днях была паказана dina sababaraha kaos. Заказывал регистратор, gsm модуль и флешку, всё работает.Продавец отвечает на вопросы, не игнорирует. Советую,

  41. C *** H. -

    Kualitas anu saé. Hatur nuhun pisan.

  42. K *** s -

    Ngan nampi dina kaayaan nu sampurna. Kusabab kitu urang ngirangan deui sareng deui.

  43. M *** g -

    Sigana gawe sakumaha dijelaskeun. kiriman éta gancang

  44. langganan -

    Kuring geus migunakeun ieu sababaraha dinten na kuring kacida resep éta! Kualitas video langkung saé tibatan unit anu sanés tapi aya hal anu sanésna nganggo pangaunna hapé pikeun ngakses setélan sareng pidio sangkan anjeun tiasa ngendakana dimana waé - tukangeun eunteung jsb. hapé! 100% happy - item-item sareng nyarankeun

  45. T *** Kuring -

    Quality dash Cam. Pangiriman gancang pisan.

  46. P *** i -

    Регистратор пришел в Новосибирск из Китая целым и невредимым. Все отлично работает на русском, подружил его через официальное приложение для телефонов Сяоми ми макс 2. Так что покупайте не бойтесь.

  47. A *** v -

    Все отлично, качество на высоте

  48. V *** k -

    Брал для ночной съёмки, gambar на 4 dina balel tina 5, seueur kumaha lagu. Днем хорошо снимает, звучит замечательный, konven не сложные. Стоит своих денег. брал по скидке за 3 572,07 руб. X1. Продавец долго не отправлялся, потребовал сфотать паспортные данные. После отправки получены через три недели (до Ростова-на-Дону)

  49. M *** o -

    Alus. Hatur nuhun! Pengiriman barang pisan gancang sareng toko alus pisan.

  50. T *** i -

    Abdi kacuas pisan, alat anu sumping gancang pisan, teu pangukeun dijelaskeun. Abdi nganjurkeun balanja sareng toko ieu.

  51. Sunda *** o -

    Pangiriman gancang. Kualitas sareng bungkusan di luhur. Toko anu dipigawé ogé. Hatur nuhun pisan.

  52. Sunda *** n -

    Пока все отлично, быстро пришло, качество сборки и съемки хорошего, поставленного на машину, тестирую, после дополню отзыв. Единственный минус, не нравится работа gps, надеюсь они это исправят

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *