Thinkware dash Cam F800 pro Video Recorder 1 Channel Hideung HD Box Car DVR Micro SD Card Hardwiring Kit

(1 review customer)

$406.64 - $446.02

ThinkwareF800Pro 1CH
16GScanDisk 128GScanDisk 32GScanDisk 64G
atra
SKU: 1000006670049 Kategori:

Sadaya alat mobil dvr ngarojong 32G mun 128G. Sababaraha Kartu SD gudang Micro badag teu didaptarkeun alatan wates sistem.

CATETAN: Urang ngirim Samsung 32G ka kartu gudang 128G pikeun BlackVue na ScanDisk 32G mun 128G pikeun Thinkware. Mangga wartosan kami lamun hoyong mésér lokal sabab éta penting pikeun cocog saling.

Lamun perlu 64G, atawa 128G, ngan ngarasa Luncat nanya atawa ninggalkeun urang pesen.

---------------------

Pungkur Témbongkeun Kaméra henteu kaasup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Wi-FiBilt-in Wi-Fi, GPSBuilt-in GPS
  • Kaméra Sony Exmor R CMOS 2.13M IMX291, ResolusiFront: Full HD (1920 x 1080P)
  • Kamampuan Micro SD Card 16GB / 32GB / 64GB / 128GB UHS-I
  • Eusi paket Unit cam dash main, Gunung sareng pita 3M (1ea), kabel jack lisong, wadah kabel napel (3ea), Kartu memori MicroSD sareng adaptor (konsumsi), Gancang Mimitian Guide / Card Rekening
  • Daya PowerPput: DC 12 / 24V, ETCSecurity LED / Status Operasi LED / GPS panarima LED / Wi-Fi LED

spésifikasi umum

Dimension107 x 60.5 x 32.5 mm (4.2 * 2.4 * 1.18 di) Weight104.5g (0.23 lbs)

spésifikasi lengkep

Ngarekam ModesContinuous Rekaman, Kajadian Rékam, Rékaman Manual, Rékaman audio
Sensor3-Axis Accelerometer G-Sensor (3D, ± 3G)

---------------
System panyalindungan tinggi-suhu
Konstruksi ngurangan panas dirancang husus sarta sensor termal diwangun-di sahiji F800 pro ngajaga
alat sareng data na ngalawan panas sengit ku cara otomatis mareumankeunana pikeun nyegah overheating.
DATA nyetir komprehensif ngaliwatan GPS-alat
Ngagunakeun data GPS di F800 pro, éta persis tiasa pinpoint lokasi wahana urang jeung ruteu kalawan speed nyetir na dina peta.
GPS mantuan anjeun leresan perhatosan status kacilakaan ku masihan kagagalan laju speed,
arah tabrakan jeung severity sahiji dampak. The dash Cam teu ukur rékaman nyetir footage
tapi ogé bisa digunakeun pikeun ngalacak sareng ngelingan ruteu nyetir anu terakhir naha bakal dianggo atanapi liburan rute.

* The F800 pro hadir kalawan diwangun-di GPS
Témbongkeun pikeun mariksa video jelas jeung harga
Antarbeungeut intuitif jeung basajan-to-digunakeunana THINKWARE dash Cam ngidinan Anjeun hiji nempoan nu panggampangna tur merenah ngeunaan video Anjeun dirékam.
Ngaliwatan PC atanapi Mac panempo, anjeun tiasa muterkeun sareng ngundeur pidio anu dirékam sareng sepuh ruteu sareng catetan laju anjeun.
Anjeun oge bisa ngarobah setelan dash cam, pormat mémo

beurat0.8 oz
dimensi25 × 20 × 20 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

60

Majelis Mode

Recorder portabel

batre

teu sahiji bae

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Koréa, Perancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Portugis, Italia, Jepang, Rusia, Inggris, Cina (Basajan)

piksel

≤300Mega

sensor Imaging

Sony IMX291

Jumlah lenses

1

Mémori Max kaluar

128G

Fitur husus

Bult dina GPS, Rékaman Siklik, Range Dynamic Wide, Fungsi Wifi, G-sensor, Night Vision, Cycle Recording, Detection Motion, Mikropon, Super kapasitor, Batur, Zum Digital

Format video

MP4

Kode video

H.264

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Témbongkeun sudut

105 ° -140 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

teu sahiji bae

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

Kahirupan batre

NA

brand Ngaran

THINKWARE

Chipset Produsén

Sony

Ukuran tampilan

teu sahiji bae

1 review pikeun Thinkware dash Cam F800 pro Video Recorder 1 Channel Hideung HD Box Car DVR Micro SD Card Hardwiring Kit

  1. Kuring *** a -

    Получено с проводами для подключения через прикуриватель и непосредственно к аккумулятору. Ни с айпадом, ни со смартфоном на андроиде не коннектится. Судя по отзывам в Гугл плей - это проблема прошивки 2.4.2. Там много сообщений от официального представителя, дескать, обращайтесь, все исправим. По обновлённым отзывам, 4, дня назад не отвечает на запрос по почте, действительно помогает вам. Какая-то лажа для представителей премиального сегмента видеорегистраторов. К продавцу претензий нет, судя по всему товарному оригиналу. 11.11 за 16 косарей.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *