Dijual!

Thinkware dash Cam F200 1 Car Channel DVR Kamera Full HD Hideung Video Box Recorder 1080P Camara Automobile Dashcam Rejestrator

$198.39 - $232.45

Thinkware F200 1CH
16GScanDisk 128GScanDisk 32GScanDisk 64G
atra
SKU: 1000006666528 Kategori:

Sadaya alat mobil dvr ngarojong 32G mun 128G. Sababaraha Kartu SD gudang Micro badag teu didaptarkeun alatan wates sistem.

CATETAN: Urang ngirim Samsung 32G ka kartu gudang 128G pikeun BlackVue na ScanDisk 32G mun 128G pikeun Thinkware. Mangga wartosan kami lamun hoyong mésér lokal sabab éta penting pikeun cocog saling.

Lamun perlu 64G, atawa 128G, ngan ngarasa Luncat nanya atawa ninggalkeun urang pesen.

---------------------

Pungkur Témbongkeun Kaméra Henteu Kaasup !!!

THINKWARE dash Cam F200

Sleek jeung wijaksana saksi.

2 Channel sanggup kalawan Full HD 1080P Front - HD 720p Rear | Musim Panas énergi Parkir Rekaman

140 ː Wide Angle | Kasalametan Kamera Siaga | Canggih Video Hapus Téhnologi | G-sensor Kajadian deteksi | Diwangun-di Wi-Fi

Format Free 2.0 | Protection effect terpadu | App mobile (Android & ios) | PC Viewer (Windows & Mac OS)

CMOS Gambar Sénsor ngawenangkeun konstan Full 1080p hareup na HD 720p Rear ngarekam mangsa duanana daytime na nighttime sapanjang ku 140-gelar sudut lega view lénsa. Ieu bakal ngaleutikan spot buta kana assure rekaman sadaya acara tanpa gagal.

Énergi Musim Panas parkir rekaman

modeu hemat energi moal ngurangan pamakean kakuatan ku 1 / 3 kirang jeung mere 3x rekaman video leuwih panjang batan mode parkir normal. Nalika anjeun jauh keur pakansi atawa ninggalkeun mobil anjeun rada sawatara waktu, nyimpen energi rekaman parkir téh leyuran disarankeun. Nalika di pamakéan, alat bakal buka bobo na pas sanggeus hiji dampak geus ditandaan ku diwangun-di G-senor, éta bakal bangun aya dina kadua tur mimitian ngarekam pikeun detik 20 hareup tina périoda.

Kasalametan kaméra ngageter

(Mantena GPS Alus diperlukeun pikeun F200)

Salah sahiji fitur kaamanan ti THINKWARE - The Kasalametan Kamera Siaga fungsi tina THINKWARE dash Cam aktip gera supir sagala lokasi penegak poto dina jalur nu bari tetep keur ngerekam video. THINKWARE dash Cam nyadiakeun pangémutan aktif pikeun jenis 5 ieu tina kaméra kaamanan jalan.

RED lampu

System PERHATOSAN

speed kaméra

System PERHATOSAN

RED lampu & speed kaméra

System PERHATOSAN

speed rata

System PERHATOSAN

mobile zone

System PERHATOSAN

CANGGIH

Video enhancement téhnologi

CAMs THINKWARE dash dilengkepan luhur-kiyeu téhnologi enhancement video dina pasaran,

mastikeun rekaman video paling vivid handapeun Kaayaan nanaon.

Lega rentang dinamis

Sawaktos Anjeun keur nyetir handapeun cahya panonpoé caang, datang kaluar torowongan a, atawa lalaki di handapeun kalangkang wangunan jangkung jsb,

parobahan dadakan di tingkat paparan lampu frontal bisa ngahasilkeun rekaman kacida caang atanapi poék.

Fungsi WDR eliminates spot kacida caang dina rekaman nu

pikeun ngabenerkeun kasaimbangan warna na guna mastikeun hiji gambar jelas.

Nighttime gambar kualitas koreksi

Gambar tina pidio dirékam salila nyetir nighttime on jalan poék umumna hésé nyieun kaluar.

The Sénsor enhancement of THINKWARE CAMs dash datangna kalawan

fungsi baku tina kacaangan jeung kontrol warna sakumaha ogé pembatalan noise.

paparan otomatis

A gugah dadakan tina paparan lampu disababkeun ku cahya panonpoé atawa lampu gede kuat balok tina wahana oncoming bisa ngabalukarkeun

kasusah ka assess situasi. Ogé, kurangna penerangan dina poék torowongan atawa wengi nyetir bisa pasang aksi masalah sarua.

Fungsi paparan lampu otomatis ngatur tingkat paparan lampu

pikeun ngajaga rekaman video vivid tur jelas dina sakabéh kaayaan.

Rupa modus rekaman otonom

Kontinyu Rekaman Mode

modeu ieu diaktipkeun sacara otomatis sawaktos Anjeun ngawitan mesin. Dirékam video disimpen di bagéan hiji-menit kalawan mékanisme otomatis-looping.

Kajadian Rekaman Mode

The Active pangimeutan Dampak System otomatis baris nyimpen data video sapuluh detik saméméh jeung sanggeus tabrakan didaptarkeun ku 3 sumbu-G-sensor.

Manual Rekaman Mode

Sarupa jeung kaméra video, anjeun tiasa nganggo Rekaman Manual Mode candak acara anu lumangsung di hareup wahana anjeun naha atanapi henteu éta ojah.

Format téhnologi FREE

F200 utilizes lemak (Berkas Alokasi Table) sistem. Hal ieu ngamungkinkeun Format proprietary THINKWARE urang Free Téhnologi pikeun ngaleungitkeun butuh pormat manual periodical koropak video dirékam dina kartu mémori microSD. Ieu oge mantuan manjangkeun umur kartu memori Anjeun. Anjeun tiasa nempo payil video dirékam on PC wae tanpa ngabogaan salempang ngeunaan jalan ngarobah payil. THINKWARE dash Cam F200 ngaheéat nu repot tina sacara manual clearing spasi memori.

Pariksa Gambar dirékam maké smartphone

smartphone anjeun jeung F200 bisa disambungkeun liwat aplikasi ekslusif.

Pariksa undeuran atawa ngahapus Gambar dirékam, jeung ngonpigurasikeun setelan Cam dash.

Proprietary THINKWARE dash Cam - PC panempo

Antarbeungeut intuitif jeung basajan-to-digunakeunana THINKWARE dash Cam ngidinan Anjeun hiji nempoan nu panggampangna tur merenah ngeunaan video Anjeun dirékam. Ngaliwatan PC atanapi Mac panempo, anjeun tiasa playback tur ngundeur dirékam video katut sajarah jalur anjeun sarta catetan speed. Anjeun oge bisa ngarobah setelan Cam dash, pormat kartu memori, atawa install apdet kalawan ngan sababaraha clicks on panuduh.

Komprehensif nyetir informasi jeung GPS

Jeung pilihan GPS Tracker, anu THINKWARE dash Cam F200 bisa ngarekam speed nyetir nu wahana sarta nyadiakeun lokasi tepat na ruteu idéntifikasi na dina peta. The GPS Tracker mantuan Anjeun pikeun akurat assess rinci wewengkon sabudeureun ku cara méré anjeun jeung speed wahana jeung waktu tabrakan, sarta severity sahiji dampak. Fitur rekaman video teu ukur toko nyetir footages bisi hiji kajadian tapi ogé bisa dipaké pikeun ngalacak ruteu perjalanan libur Anjeun.

* Fitur rekaman video ngan sadia sawaktos ngagunakeun aksésori GPS Tracker dijual nyalira.

System panyalindungan termal

Konstruksi ngurangan panas dirancang husus tur sénsor termal nu diwangun-di ngajaga alat jeung datana ngalawan panas sengit ku otomatis ngarobahna améh nyegah overheating.

Gagal-aman rekaman

Dina acara anu kakuatan nu bakal dipegatkeun sanggeus kacilakaan, anu gagal-aman rekaman ngagunakeun Super kapasitor pikeun kakuatan cadangan pikeun mastikeun gudang aman tina sagala rekaman di pananda - sahingga bisa assured yén data berharga anjeun bakal aman disimpen dina kaayaan naon baé .

spésifikasi produk

spésifikasi umum

Spesifikasi umum

Dimension 98.5x34x22 mm Beurat 54g

Pakét Eusi dash Main Cam Unit, Gunung kalawan pita 3M (1ea), lisong Jack adaptor, Holder napel Cable (3ea), kartu mémori microSD kalawan adaptor (consumable), Gancang Mimitian Guide / Rek Card, cadang tape 3M (1ea)

spésifikasi lengkep

Kaméra ON Semiconductor CMOS 2.1M

Resolusi hareup: Pausahaan HD (1920x1080P) Rear: HD (1280x720P)

Kapasitas Micro SD Card 8GB class10, 16GB / 32GB / 64GB / 128GB UHS-1

Rekaman modus Kontinyu rekaman, Kajadian rekaman, Manual rekaman, Parkir rekaman, rekaman Audio

Sensor 3-Axis Accelerometer G-sensor (3D, ± 3G)

GPS GPS kaluar panarima (Goréng)

Kakuatan Input kakuatan: DC 12 / 24V

Jsb Status Operasi LED

beurat0.6 oz
dimensi25 × 20 × 20 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

30

Majelis Mode

Recorder portabel

batre

teu sahiji bae

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Koréa, Prancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Portugis, Jepang, Rusia, Inggris, Cina (Basajan)

piksel

≤300Mega

Jumlah lenses

1

Mémori Max kaluar

128G

Fitur husus

Rékaman Siklik, Range Dynamic Wide, Fungsi Wifi, G-sensor, Rékaman Daur, Deteksi Motion, Mikropon, Super kapasitor, Zum Digital

Format video

MP4

Kode video

H.264

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Témbongkeun sudut

105 ° -140 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

teu sahiji bae

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

Kahirupan batre

NA

brand Ngaran

THINKWARE

Chipset Produsén

NA

Ukuran tampilan

teu sahiji bae

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Thinkware Dash Cam F200 1 Channel Pésta Kaméra DVR Full HD Black Video Box Recorder 1080P Camara Automobile Dashcam Rejestrator"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *