Dijual!

Rexing V1P Pro Dual 1080p Full HD hareup jeung Rear 170 Gelar Wide Wi-Fi Angle Car dash Cam kalawan Panyungsi-di GPS Logger

(12 resensi customer)

$198.10 - $213.70

16G32G64GBteu sahiji bae
atra
SKU: 32945352760 Kategori:
  • FULL HD DUAL CHANNEL Rekaman: Kaméra hareup jeung pungkur unggal ngarekam 1080p video @ 30fps. WIDE DINAMIK RANGE ngamungkinkeun unggal kaméra nangkep optimal dina situasi rueuk ku sacara saksama ngedeg paparan. Lénsa sudut Wide ultra 170 DEGREE dina duanana kaméra kabuka dibuka pikeun moto panémbongna di sakulilingna.
  • Ngawangun GPS: Internal GPS Logger ngidinan Anjeun pikeun nandaan informasi, wanci, tempat, sareng laju gancang ka sadaya rekaman anjeun tanpa peryogi aksesori anu misah.
  • WI-FI CONNECT: Nempo, simpen, tur babagi rekaman dash cam sacara nirkabel dina alat seluler anjeun ku nganggo panganteur aplikasi.
  • SUPERCAPACITOR: Daya anu dikirimkeun ku supercapacitor, alternatif premium ka batré litium-ion anu boga ciri résistansi suhu anu naék ka iklim panas sareng tiis.
  • Rékaman aman: Rékaman dibagi kana bagéan. Nalika wates panyimpenan kahontal dina kartu memori, rekaman pangénggalan bakal otomatis nimpa rekaman pangkolotna. Nalika G-sensor ngadeteksi tabrakan, video ayeuna dikonci, mastikeun footage anu penting dijaga dijaga. Ngarojong kartu kartu SD 10 atawa saluhureuna nepi ka ukuran 128GB (teu kaasup)
  • .

    Fitur Inovatif

    Full HD Dual Channel

    Kadua kaméra candak video 1080p (1920 × 1080) dina pigura 30 per detik. Saban kaméra ogé dilengkepan lénsa sudut 170 ultra-lega pikeun rupa-rupa pisibilitas.

    GPS internal

    Internal GPS Logger ngidinan Anjeun pikeun nandaan inpormasi waktos, tanggal, lokasi, sareng laju ka sadaya rekaman anjeun tanpa peryogi aksesori anu misah.

    Diwangun-di Wi-Fi

    Mindahkeun rekaman dash cam anjeun ka telepon atanapi tablet kana Wi-Fi anjeun nganggo panganteur aplikasi. Hal ieu ngamungkinkeun leuwih gampang tibatan bagikeun tina perjalanan anjeun.

    Lega Cim Range

    Eksposur otomatis tos disetel kanggo ngadamelkeun saimbang anu aya dina kaayaan cahaya, dinten atanapi wengi.

    Desain dipercaya

    Supercapacitor

    Pamakéan supercapacitor pikeun nganteurkeun kakuatan nyadiakeun kaunggulan signifikan pikeun reliabiliti jangka panjang leuwih cams dash batré-dioperasikeun.

    Résistansi hawa

    Diwangun pikeun tahan iklim ekstrim, kaméra éta tiasa mulus kalayan lancar dina suhu saluhur 176 ° F sareng saluran -20 ° F.

    loop Rekaman

    Pernah hariwang ngeunaan sepuh panyimpenan. Rekaman anyar bakal nimpa rekaman pangkolotna nalika kartu memori pinuh.

    Tipe tabrakan

    Upami tabrakan dideteksi, pidéo ayeuna bakal dikonci. Pidio nu dikonci moal bakal dikerjakeun ku Citakan: Loop Recording, mastikeun rékaman anu penting pisan dijaga aman.

    Inpormasi Tambahan

    Syarat kaméra

    Kelas 10 (atawa saluhureuna) kartu mémori Micro SD / SDHC / SDXC. Ukuran mémori nu dirojong dibasajankeun 16GB ka 128GB (teu kaasup).

    Rekomendasi Kartu: Kingston kanvas balik! Micro SD (gambar di luhur)

    CATETAN: Punten ulah nganggo kartu SanDisk Ultra sareng kaméra urang.

    Eusi pakét

    • Rexing V1P Pro Dash Kamera
    • Full HD Rear Camera + sambungan kabel (20ft)
    • Panyambung daya mobil (12ft)
    • 3M napel Gunung
    • Kabel USB komputer
    • manual pamaké

    Asesoris pilihan

    • Rexing Mini-USB Hardwire Kit
    • Rexing QC2.0 Car carjer
    Apdet firmware

    Pikeun minuhan eupan balik anjeun, urang terus ningkatkeun produk kami liwat apdet firmware.

    Max Video Resolusi1080p2160p1080p + VGA2160p [Tunggal] 1080p [Dual]2160p [Tunggal] 1080p [Dual]2160p [Tunggal] 1080p [Dual]
    kaméra TipehareuphareupHareup + pungkurHareup + pungkurHareup + pungkurHareup + Di jero
    Rojongan kaméra pungkur
    Wifi
    Rojongan GPS Loggermeunang milihmeunang milihmeunang milihmeunang milihDiwangun-dimeunang milih
beurat0.7 oz
dimensi18 × 14 × 10 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

30

Chipset Produsén

Novatek

Majelis Mode

Type disumputkeun

batre

Diwangun-di

interface

Micro SD / TF, AV-Out, Wi-Fi

GPS logger

di pamatuhana sorangan

Basa OSD

Arab, Spanyol, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Cina (Basajan), Perancis, Jerman, Rusia, Portugis, Inggris, Walanda

Ukuran tampilan

<3 "

piksel

500Mega

sensor Imaging

1 / 3 "Sony Ccd

Jumlah lenses

2

Mémori Max kaluar

128G

Fitur husus

Panjagaan Nyata Real, Range Dinamik Wide, G-sénsor, Led Display, Night Vision, Bult in GPS, Cyclic Recording, Wifi Function, GPS Tracker, Dual Lens, Automatic Balance White, Cycle Recording, Radar Detector, Time & Date Date, With Mirror Rearview

Format video

AVI, MPEG-4

Kode video

H.264

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Témbongkeun sudut

165 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

4: 3

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

Kahirupan batre

5 mins

brand Ngaran

REXING

resensi 12 pikeun Rexing V1P Pro Dual 1080p Full HD hareup jeung Rear 170 Gelar Wide Wi-Fi Angle Car dash Cam kalawan Panyungsi-di GPS Logger

  1. Sunda *** n -

    קיבלתי את המוצר מהר מאוד. מו ++ר מעולה עונה מהר מוצלץ מאודד ++

  2. langganan -

    Hatur nuhun kanggo kabel

  3. V *** o -

    Camara de muy buena calidad, kombinasi REXING funcionando perfectamente en envio rapido, recomiendo este vendedor y sus articulos que son de muy buena calidad.Gracias !!

  4. Kuring *** e -

    produk Good

  5. H *** a -

    Produk pohara alus. Bungkusan profésional sareng produkna nyaéta sakumaha anu ditétélakeun. Seller pohara disarankeun. Hatur nuhun ka hadiah hardwire kit.

  6. N *** v -

    hebat

  7. S *** o -

    Excelente Dashcam, cumple con su objetivo, excelente calidad en ambas cámaras, asi como en el audio de la misma, viene con todo lo loce nepoario des oper el des primer día, de fácil instalación y configuración.

  8. langganan -

    Pisan pengiriman barang gancang pisan! Sigana mah hiji Kamera alus teuing tapi abdi ngan ukur waktuna bisaeun.

  9. Sunda *** s -

    la entrega fue rápida 30 dias y en perfectas condiciones tanto como el embalaje todavía no la instaló pero todo bien

  10. E *** i -

    Выглядит отлично, Жаль упаковка не очень хорошая. Для таких цен можно было бы узнать какое-то количество номеров для регистрации. После установки возможно дополню отзыв

  11. Sunda *** o -

    Hébat dash cam, Abdi meser anu sanés kana mobil abdi.

  12. N *** v -

    2 ci dəfə sifariş verirəm. almağa dəyər.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *