Dijual!

Pruveeo H1-Plus dash Cam 1080P Full HD 170 Gelar Wide Angle Car Dvr Kamera pikeun Mobil

$59.99 - $69.59

16G32Gteu sahiji bae
atra
SKU: 32918299814 Kategori:

spésifikasi:
Ukuran layar LCD: inci 2.0
Lénsa: 170 derajat lénsa gelas pinuh
Resolusi Video: 1080P FHD / 720P HD
Format file: Pidéo: MOV, Poto: JPG
Loop Rekaman: Rojongan
Rékaman audio: Hurung / Pareum
Mikropon / Speaker: Rojongan
Sistem Basa: Inggris
Tanggal Time Tandaan: Rojongan
Wide Range Cim: Rojongan
Panganteur Tipe: USB Mini
Input Daya: DC 5V
Batré: Henteu aya batré tapi kapasitor anu di jero
Kancing tombol darurat: Rojongan
Fungsi Pamulihan File mareuman-off: Rojongan
Kartu Memori: Rojongan nepi ka 128GB Class10 Micro SD Card

Pruveeo H1 Plus Dash Cam

Puteran-320 gelar

Puter 320-gelar sudut 170-sudut sudut nempoan resolusi luhur sudut lénsa kanggo Uber, Lyft, taxis, limos, jsb. Anjeun tiasa motret di jero atanapi di luar mobilna.

3M napel Gunung sareng nyeuseup

Paket Ngawengku: H1-Plus Dash Cam In-car Charging Chable 3M napel Mount Suction Cup Mount Manual Manual Manual Powered by kapasitor internal Powered by kapasitor internal, sareng résistansi panas anu langkung luhur nepi ka gelar 180 Fahrenheit.

Rékaman Pidéo HD lengkep

FULL HD 1920 × 1080 Rekaman di 30 fps. Dash Cam jalan sacara otomatis. Dimimitian badé nalika mesin dihurungkeun sareng eureun sawaktos dipareuman. Loop Interval Rekaman kana kartu SD mikro. Tip: Ukuran mémori rojongan anu 16GB, 32GB, 64GB, sareng 128GB. Pormat file standar pikeun kartu 64GB na 128GB nyaeta NTFS, punten pormat ka exFAT dina komputer anjeun teras pormat deui ka deui dina dash cam sateuacan anjeun tiasa nganggo éta. Kami ngarékoméndasikeun ka kartu SD micro SanDisk & Transcend High Endurance.

beurat0.4 oz
dimensi16 × 12 × 8 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Rékaman Siklik, Range Dynamic Wide, G-sensor, Lampu Lampu sareng Wiri, Peuting Visi, Otomatis Balance Bodas, Daur Rékam, sareng Waktos & Tanggal Témbongkeun, Super kapasitor

interface

Mikro SD / TF, AV-Out, USB2.0

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

brand Ngaran

PRUVEEO

Basa OSD

Perancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Inggris, Cina (Basajan)

Layar cabak

teu

Format video

AVI

GPS logger

teu sahiji bae

Ukuran tampilan

<3 "

Majelis Mode

Recorder portabel

Chipset Produsén

Novatek

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Paket aslina

nuhun

layar Rasio

4: 3

Mémori Max kaluar

128G

sensor Imaging

Sony IMX323

Jumlah lenses

1

Pigura per detik

30

Kode video

H.264

batre

teu sahiji bae

Témbongkeun sudut

150 ° -160 °

piksel

500Mega

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Pruveeo H1-Plus dash Cam 1080P Full HD Gelar 170 Wide Angle Car Dvr Camera for Cars"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *