Dijual!

Pruveeo D7 Car Dvr 4K WiFi dash Kaméra Cam Mobil

(1 review customer)

$58.99 - $73.15

16G32G64GBteu sahiji bae
atra
SKU: 32919210988 Kategori:

2160P Ultra HD Visual Revolusi

motong-ujung NT96663 chip industri urang, dilengkepan OV4689 ultra luhur-harti chip sensor. Saluhur-harti, alus jeung kuat, sigana janten immersive. D7 baris babagi sareng anjeun 2160P Ultra badai visual HD.

2160P Ultra HD anu jelas ti HD

2160P Ultra HD mangrupa standar munculna keur analisa pilem digital sarta eusi digital. Éta 60% jelas tibatan 1440P biasa na kali 2 langkung jelas ti 1080P! Pangaruh shooting nyaeta caang, jelas pisan, sarta sacara rinci anu geulis.

1080p / 60fps, kualitas gambar téh leuwih alus The mobil dvr umum wungkul bisa ngarekam 30 pigura / s dina resolusi 1080p nu Gampang blur di speed tinggi na ngahasilkeun ngolesan, sedengkeun Rexing mobil dvr bisa ngarekam 1080p / 60fps, high- speed nyetir di vidéo jelas, beunghar rinci, pangaruh nu geus comparable kana kaméra olahraga.

Rojongan sambungan WiFi Nalika hiji pulisi lalulintas perlu ménta bukti di sengketa a, mobil dvr biasa perlu ngagunakeun card reader pikeun nyambungkeun kartu TF ka komputer. Sanggeus operasi bagong, anu playback video bisa ditempo. The Rexing mobil dvr D7 ukur perlu muka aplikasi handphone na nyambungkeun WiFi mobil dvr, pulisi lalulintas bisa nempo playback video on tempat.

beurat0.5 oz
dimensi10 × 7 × 7 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Siklik Rekaman, Wide Cim Range, Wifi Fungsi, G-sensor, Dipingpin Témbongkeun, Peuting Visi, otomatis Bodas Balance, Daur Rekaman, Motion deteksi, Waktu & Tanggal Témbongkeun

Basa OSD

Arab, Perancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Belanda, Inggris, Cina (Basajan)

interface

Mikro SD / TF, AV-Out, Wi-Fi, USB2.0

Majelis Mode

Type disumputkeun

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

brand Ngaran

PRUVEEO

Layar cabak

teu

Format video

AVI

GPS logger

teu sahiji bae

Ukuran tampilan

<3 "

Chipset Produsén

Novatek

layar Rasio

16: 9

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Paket aslina

nuhun

Témbongkeun sudut

170 °

batre

Diwangun-di

Mémori Max kaluar

64GB

sensor Imaging

Sony IMX323

Jumlah lenses

1

Kahirupan batre

5 mins

Kode video

H.264

piksel

500Mega

Pigura per detik

60

1 review pikeun Pruveeo D7 Car Dvr 4K WiFi dash Kaméra Cam Mobil

  1. A *** o -

    Видеорегистратор шел очень долго - 2месяца! И почему-то через Латвийскую таможню. Сам же регистратор хороший, четкое изображение, понятное меню. солидно Выглядит. Рекомендую.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *