Dijual!

Kaméra Pruveeo Car Dvr D700 7 inci Toel Screen Nyadangkeun dash Cam hareup jeung Rear Dual Channel kalawan Rear Témbongkeun Reversing kaméra

(1 review customer)

$59.99 - $69.59

16G32Gteu sahiji bae
atra
SKU: 32915197891 Kategori:

Ngeunaan Pruveeo A perusahaan di luhur téknologi kalibet dina éléktronika konsumén R&D, produksi, distribusi sareng diadegkeun di 2000. Industri utama kaasup Dash Cam, Action Camera, Tablet PC, sareng alat navigasi GPS. Kalayan fasilitas canggih sareng tim téknik R & D anu ngalaman, urang bakti diri kana reformasi jeung inovasi produk digital. Kami geus dianggo sareng seueur dunya OEM / ODM langganan dunya. Produk urang sanggup ditarima ku klien ti langkung ti nagara 20 di seluruh dunya.

7 ″ layar toél Pikeun guna dipaké

Spésifikasi: Ukuran layar: 7 inci Lénas hareup: 150 derajat lénsa gelas gelas Full Resolution Video: Full HD 1080P / 720P (30fps) Lens pungkur: 90 derajat Rear Video Resolusi: VGA 480P (30 fps) Pormat file: Video: AVI, Photo Photo JPG Loop Recording: Support Support sareng REVERSING / parkir: Pangrojong Audio Rekaman: Hurung / Pareum Mikropon / Speaker: Sistim Sistim Rojongan: Basa Tanggal Basa Inggris Tanda Range: Rojongan Wide Dynamic Range: Support Interface Type: Mini USB Input Power: DC 5V

Otomatis Mintonkeun Parkir Gambar

Batre anu dipedalkeun: 320 MA

Tombol Darurat Kancing: Rojongan Pareuman Fungsi Pamulihan Fungsi: Rojongan Mémori Kartu: Rojongan nepi ka 32GB Class10 Micro SD Card (Henteu Kaasup) Paket Ngawengku: Pruveeo D700 Dash Cam Camera Pungkur Kamera (Waterproof) Rear Camera Cable (19ft) Ngecas In-Car Manual pamaké kabel (12ft) Dual-lensa Rearview Mirror Dash Cam Pruveeo D700 cam dash boga dua kaméra sareng 7 inci eunteung pungkur pungkur. Panjang kaméra pungkur (WATERPROOF) nyaéta suku 19. Sawaktos Anjeun keur dibalikkeun, layar bakal otomatis nembongkeun gambar kaméra pungkur. Gampang Installasi sareng Operasi Kantun nyocogkeun sareng eunteung panempo anjeun anu langkung mirip sareng pasang kabel di jero kabin mobil sareng nyolok barang eta langkung seueur. Anjeun kedah ukur nyikir kawat RED kana lampu cadangan anjeun (12V).

beurat0.7 oz
dimensi34 × 9 × 8 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Rékaman Siklik, Panjagaan Real Time, Range Dinamik Wide, G-sensor, Led Display, Dual Lens, Visi Night, Balance Bodas Otomatis, Rékaman Daur, Waktos & Tanggal Témbongkeun, Mikropon, Ku Mirror Rearview

interface

Mikro SD / TF, AV-Out, USB2.0

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

piksel

200Mega

brand Ngaran

PRUVEEO

Basa OSD

Perancis, Rusia, Portugis, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Inggris, Cina (Basajan)

Layar cabak

nuhun

Format video

AVI

GPS logger

teu sahiji bae

Majelis Mode

Rearview Eunteung

layar Rasio

16: 9

Ukuran tampilan

7Inches

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Paket aslina

nuhun

batre

Diwangun-di

Kahirupan batre

5 mnt

Mémori Max kaluar

64GB

Kode video

MJPG

sensor Imaging

Sony IMX323

Pigura per detik

30

Jumlah lenses

2

Témbongkeun sudut

150 ° -160 °

Chipset Produsén

generalplus

Function1mirror

Function2: kaméra DVD mobil

Kaméra lénsa Function3dual

Function4: dua kaméra

1 review pikeun Kaméra Pruveeo Car Dvr D700 7 inci Toel Screen Nyadangkeun dash Cam hareup jeung Rear Dual Channel kalawan Rear Témbongkeun Reversing kaméra

  1. K *** a -

    cumple su función.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *