Dijual!

Junsun S590 4K Ultra HD GPS Car dash Cam 2160P 60fps ADAS Dvr kalawan 1080P Sony sensor Rear Kamera Peuting Visi Dual lénsa Dashcam

(32 resensi customer)

$75.90 - $131.78

CinaPolandiaFéderasi RusiaSpanyol
Tambahkeun 32GBTambahkeun 64GBTaya TF Card
atra
SKU: 32932974025 Kategori:

AliExpress Top 10 Brands, patut mun percanten; Junsun Official Store boga fans 1000K +, populer di kalangan nasabah.
Sadaya produk geus lulus test kualitas ketat sateuacan kiriman, pastikeun kualitas luhur.
Saatos pariksa pamayaran bakal ngilikan dina 48H ti Gudang Cina, sareng kapal 24H ti gudang lokal, ES, EU, RU, PL Warehouse Delivery. Day Waktos ngagawekeun waktos)
Upami produkna aya masalah dina 365 DAY saatos mastikeun resi éta, kami bakal ngagantikeun mesin anyar langsung kanggo anjeun Anjeun, Punten, mangga salami kami mimitina pikeun ngabéréskeun masalah éta saatos jualan.
Jaminan ieu teu berlaku kanggo karuksakan disababkeun ku kacilakaan, nyiksa, nyalahgunakeun atawa modifikasi produk.

Fitur utama: —4K Resolution--> Ngabédakeun tina kaméra dash 1080p sejen, DVR mobil kami nyadiakeun resolusi video luhur nepi ka 2880X2160p @ 24fps. > Gawé sudut lega 170 sareng aperture ageung F1.8, mastikeun spot kirang buta, ngahontal kualitas gambar anu pangalusna; > Kelas kualitas video 4K jelas Crystal écés pisan, anu anjeun bakalenghatoskeun sapertos anu teu cocok anu sanés (bern sareng parantos penting: Alat kudu terus nyambung ka car carjer aslina teras damel sae, kusabab alat na 4k boga resolusi luhur, peryogi konsumsi daya badag pikeun hasil; Upami anjeun nganggo carjer sanésna atanapi henteu angkat dina mobil, layar bakal lampu kilat atanapi alat bakal rusak kusabab tegangan anu teu stabil sareng arus Sateuacan aya catetan, mangga nganggo kelas 10, kartu TF, kartu format na di waktos 3-5 kahiji; - GPS Trackers-- sareng kamampuhan pikeun ngalereskeun arah, gancang sareng koordinat gerakna kana rékaman vidéo, sareng tiasa ningali ku pamuter pidéo dina komputer; - Processor kuat--> Advanced Chip Novatek 96663, anu dirancang pikeun ngahontal hasil video anu pangsaéna dina pormat Super HD.> Sénsor gambar kaméra hareup nyaeta OV4689, sareng gelar 170 Wide Angle sareng F1.8 aperture ageung, ngidinan anjeun pikeun ngahontal hasil anu pangluhurna tina pidéo dina kondisi anu béda d modeu operasi. > 1080P Kaméra pungkur (Goréng) kombinasi sareng sénsor Sony 323, gelar 170 Wide Angle mastikeun bintik kirang buta, candak gambar anu langkung seueur ti kantos sateuacan

Gambar Shot Real nembak nyata disadiakeun ku para nasabah urang, acara pisan

2880 * 2160P Ultra HD Rekaman DVR ieu mangrupikeun sistem kamera dash hareup hareup jeung pungkur nu nyadangkeun anjeun dina sagala jalan jalan. Béda tina kaméra das 1080p lianna, DVR mobil kami nyadiakeun resolusi video saluhur 2880X2160p @ 24fps sareng 2560 ×[EMAIL PROTECTED] OV4689 sareng Sony Image Sensor di kaméra hareup jeung tonggong candak pidéo anu seukeut sareng seukeut pisan pikeun nyetir peuting

Resolusi 4K

kualitas video endah kalawan rekaman 2160p pikeun lalampahan jalan Anjeun.

Wengi Visi - setelan HDR Téhnologi

Sistem vidéo High Dynamic Range (HDR) unik pikeun santunan cahaya pendék saé - ngaréaksikeun kondisi cahaya anu ekstrim kawas panon anjeun, saimbang paparan sareng bintik cahya / poék, anjeun bakal salawasna ngarasakeun saurang wengi anu optimal.

Processor canggih

Advanced Chip Novatek 96663, anu dirancang pikeun ngahontal hasil video anu pangsaéna dina pormat Super HD.Sénsor gambar kaméra hareup nyaeta OmniVision OV4689 (1 / 3 “), ieu mangrupa salah sahiji matrices pangpadasna na dina Pasar DVR, sampurna cocog sareng 170 ° aperture ageung Wide Angle sareng F1.8, ngidinan anjeun pikeun ngahontal hasil anu pangalusna tina pidéo dina kondisi anu béda. Kamera 1080P Rear digabungkeun jeung sénsor Sony 323, Sony nyaéta jinis sénsor gambar anu loba dipaké dina kaméra pikeun kabisaana pikeun moto nembak jelas, harti luhur sareng footage sanajan dina kondisi anu rueuk;

Rekaman Lénsa Dual Kaméra hareup sareng pungkur tanduk nyaéta gelar 170, dumasar CPU kawasa, kaméra hareup sareng tukang (1080P) sakaligus nyandak poto tur rinci kristal; Tip kersa sareng penting: sawaktos nganggo kaméra pungkur, kamera hareup waé ngan bakal berpungsi 1080P, sabab 2160p mangrupa resolusi luhur, prosesor henteu tiasa ngajalankeun 2160p sareng 1080p babarengan;

Lensa 6-Glass Lenses kaca 6 lapisan ngamungkinkeun Dashcam ieu pikeun nyegah kabur yén dina sababaraha lingkungan sareng kondisi

GPS Tracker Pungsi GPS nyaéta pikeun ngarekam lokasi jalur nyetir. urang tiasa ningali laju pérak sareng nyetir dina komputer ku pamuter nu disadiakeun Mangga scan éta QR ka handap beban Video Player ADAS Plus Jieun Nyetir Sistim Pangwéprés nyetir Luhur Aman (LDWS / FCWS), éta sistem alarem anu kapaké pikeun ngajaga nyetir anjeun aman. >> Sistem Perhatosan Lane Méjol (LDWS) Sareh atawa kacau nyetir seueur ningkatkeun kasempetan kacilakaan dina jalan. LDWS bakal waspada supir nalika wahana angkat kaluar jalur anu gancang dina 50 km / jam. >> Kacilakaan Tering Tingali Teruskeun (FCWS) Kacilakaan tiasa dihindari ku ngajaga jarak anu di handap ieu. Sistim Perhatosan Kasalametan Jalan Etang jarak real-time antara wahana anjeun sareng tutumpakan payuneun anjeun, padahal di luhur 30 km / jam dina jalan tol atanapi di handap 30 km / h dina kota anu sibuk, sareng ngaluarkeun peringatan dini-tingkat 3 ka supir gumantung kana bahaya tabrakan. Tip kersa: sawaktos nganggo adas, punten nganggo resolusi ka 1080p / 30fps; ADAS teu tiasa ditingalikeun dina telepon, sareng teu aya alarem sora;

24 Jam Detection Motion Mode Parking Otomatis pindah ka modeu Parkir mun anjeun parkir mobil, ngadamel mobil 24h. Hurungkeun fungsi "deteksi gerak", anu dash cam bakal ngarekam otomatis saatos kaméra ngadeteksi gerak. Fungsi ieu perlu catu daya anu tetep ti hardwire. (Perlu meuli anu misah,)

Diwangun-di Super kapasitor

Coping kalawan suhu luhur (-25 ℃ -70 ℃); hirup lila, sarta nyegah ledakan, kamera bisa beroperasi mulus dina hawa saluhur

beurat0.9 oz
dimensi15 × 12 × 12 di
item Tipe

DVR mobil

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi, USB2.0

Fitur husus

Panjagaan Nyata Real, Range Dinamis Wide, G-Sénsor, Led Display, Peuting Visi, Motion Detection, Super Capacitors, Digital Zoom, Bult in GPS, Cyclic Recording, GPS Tracker, Dual Lens, SD / MMC Card, Automatic White Balance, Cycle Rékaman, Anti kabut, Waktu sareng Tanggal Témbongkeun, Mikropon

Basa OSD

Spanyol, Italia, Jepang, Cina (Basajan), Perancis, Jerman, Rusia, Portugis, Rusia, Inggris

Paket aslina

nuhun

Témbongkeun sudut

170 °

brand Ngaran

Junsun

Layar cabak

teu

Kahirupan batre

Kudu tetep ngecas ku carjer mobil aslina nalika dipaké

Kode video

H.264

batre

teu sahiji bae

Pigura per detik

60

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

Majelis Mode

Recorder portabel

Chipset Produsén

Novatek

layar Rasio

4: 3

GPS logger

di pamatuhana sorangan

piksel

1200Mega

Mémori Max kaluar

64GB

Format video

MPEG-4

Jumlah lenses

2

Resolusi kaméra

2340 × 1296

sensor Imaging

OV4689

Ukuran tampilan

2 inci

Resolusi 4K

kualitas video endah kalawan rekaman 2160p pikeun lalampahan jalan Anjeun.

Sensor gambar canggih

Hareup: OV4689 / Balik: Sony 323

Front Camara

[EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED],[EMAIL PROTECTED] sarta beuki

Resolusi Kamera pungkur

1920 *[EMAIL PROTECTED]

Vérsi Peuting

Kristal jelas rekaman

GPS Tracker

sokongan

resensi 32 pikeun Junsun S590 4K Ultra HD GPS Car dash Cam 2160P 60fps ADAS Dvr kalawan 1080P Sony sensor Rear Kamera Peuting Visi Dual lénsa Dashcam

  1. G *** k -

    Kaci 29, март 20 апреля. Продавец добавил презент - «прищепку» для телефона в авто, это приятно порадовало! Рекомендую продавца!

  2. N *** n -

    хорошее качество записи видео

  3. G *** g -

    Доброго времени суток. С виду всё хорошо, позже дополню отразив как установлю на авто.

  4. V *** n -

    Товар качественный, упакован очень хорошо, пришел быстро. Регистратором доволен, ночью снимает шикарно.

  5. A *** v -

    дошло за 10 дней. до Магнитогорска. Доставка курьером. Качество хорошее. Две камеры. Всё качественно, всё работает. Похоже дополню, как снимает.

  6. Y *** Kuring -

    Wilujeng sonten. Produk pohara alus teuing. Anjog dina waktos gancang. Bungkusan alus teuing. Ngalaman tur jalan sampurna. Fotografi jelas. Abdi nyarankeun abdi. Abdi hatur nuhun toko.

  7. P *** n -

    Jalan Telepon Repe3 nyambung ka Telepon nyambung. Остальные программы либо глючили, либо не правильно показывали скорость и не те координаты. GPS teu ngirut. Хотел открывать спор, не получилось, прошло более 15 дней. Сейчас все устраивает, все работает, все рады! Сам регик на любителя. Скажу только что меня устраивает, как говорить раньше - третий сорт не брак!

  8. langganan -

    Envío super rápido, solo queda probarla

  9. T *** b -

    Bungkusan pohara alus. Hayu atuh coba.

  10. A *** b -

    Produkna dipasangan kana tugas adat 89.2₺ adat kajaba éta produk anu beredar ..

  11. B *** b -

    Rékoméndasikeun kacida produk ieu.

  12. S *** v -

    Все работает все супер спасибо !!!

  13. langganan -

    отлично. описанию соответствует. упаковано на совесть. осталось установить.

  14. B *** b -

    nuhun! Pangiriman gancang, jeung kualitas alus! sampurna!

  15. E *** P -

    Funciona correctamente. La calidad de imagen de ambas cámaras es muy buena y el GPS va bien. La aplicación que pone el fabricante no va, esta preocupado de que le den las 5 estrellas que otra cosa. Anjeunna kedah dianggo ku dashcamviewer que va muy bien.

  16. Kuring *** o -

    Получил, все работает, рекомендую

  17. Di -

    Доставка быстрая из России. Пока все работает без нареканий. Запись 4К.

  18. A *** o -

    Работаю отлично, номера XYNX км / ч.

  19. Albert -

    Produk ieu gaduh kualitas luhur sareng fitur hébat. Produk endah pisan

  20. Adipati -

    Sadaya waktos produk favorit. Nuhunkeun pangiriman ka timely

  21. Sonu -

    Ieu situs anu pangalusna pikeun manggih sapertos jinis produk hébat

  22. A *** v -

    регистратор работает только карта памяти нет

  23. P *** t -

    Gyors kiszállítás, tökéletesen működik! Köszönöm!

  24. A *** s -

    Kualitas anu saé, abdi nyarankeun.

  25. K *** v -

    OK

  26. F *** i -

    Pas, peryogi ngarioskeun deui sareng tukang

  27. V *** i -

    Проверен, работают обе камеры. Как установить на авто, дополню отзыв. Визуально всё качественно. Упаковка четкая, продавец красавчик.

  28. G *** g -

    Как всегда молодцы оперативно!

  29. V *** a -

    Todo Ok.

  30. M *** g -

    Produk anu saé, direkam lemes sareng jelas dina kadua kaméra. Upami dua kaméra digunakeun sakaligus, résolusi maksimumna mah parantos FullHD, upami anjeun nganggo kaméra daérah anu nganggo 4K. The kabel anu panjangna cukup. Katerangan pakait jeung produk anjog. Toko parantos dibuktikeun serius.

  31. B *** k -

    Kualitas anu saé! Butuh waktu saeutik pikeun ngamimitian tapi jalan alus pisan

  32. D *** k -

    Задняя камера очень хорошая. Такая-же как передняя. Картинка четкая. Обзор широкий. Карта памяти Samsung не читает, обратите внимание на это внимание.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *