Dijual!

E-Ace Car DVR 3 Kaméra lénsa 4.0 inci dash Kamera Dual lénsa Jeung Recorder Rearview kaméra pidio Otomatis Registrator Dvrs dash Cam

(51 resensi customer)

$26.65 - $41.06

CinaFéderasi Rusia
Taya TF CardKalawan 16G Card TFKalawan 32G Card TFKalawan 8G Card TF
atra
SKU: 32894922089 Kategori:

↑↑ video Kacatet ieu dikomprés ti 1080P mun 720P nalika muatkeun, nyata dirékam video anu leuwih jelas ti ieu ↑↑ Dear meuli, PLS baca kuring sateuacan anjeun nyieun urutan. 1.About carjer · DVRs Car kudu dipaké dina Car, sarta make Asli carjer connect with roko karya torek. 2.About SD Card · DVRs Car kedah nganggo 100% aslina Kelas 10 TF Card, sarta luhur 16GB. Penjaminan 3.Our. Kami produsén, produk urang nu jual langsung, teu ulang jual, sarta bisa mantuan pembeli urang ngajawab sakabéh problems.Buy kami DVRs Car kaméra, upami ngagaduhan masalah kualitas, dina 1 bulan, urang bakal ngagantian nu anyar alus pikeun anjeun . Dina 6 bulan, urang bakal ngalereskeun eta pikeun anjeun kalawan bébas. 4. Meunang kupon urang, bakal nulungan urang simpen leuwih duit 5. panas Sale

E-Ace Car DVR 3 Kaméra lénsa 4.0 inci dash Kamera Dual lénsa Jeung Rearview kaméra pidio Recorder Otomatis Registrator Dvrs Fitur dash Cam Jeung Spesifikasi: Ukuran ● layar: 4.0 inci IPS Screen Témbongkeun ● Chipset: QuadCore Processor, Rojongan 3 Camara lénsa
● Resolusi Kamera: kamera hareup: 1920 *[EMAIL PROTECTED]; Jero Camara: 3.0MP, 640 *[EMAIL PROTECTED]; Balik Kamera: 3.0MP, 640 *[EMAIL PROTECTED]
● Kamera Témbongkeun Angle: kamera hareup: 170 Gelar, Di jero Camara: 120 Gelar; Balik Kamera: 140 Gelar
● Kamera aperture: F2.0 ageung aperture (Front Camara)
● Code Video: H.264
● OSD Basa: Inggris, Rusia, Thailand, jeung alam lianna Basa (Mun rék basa sejen, ngabejaan urang, urang baris mantuan anjeun tambahkeun eta)
● Fungsi: G-sensor, Digital ngadeukeutkeun, Motion deteksi, Daur Rekaman, Waktu & Data Témbongkeun, Kalawan Rearview Eunteung, Wide Cim Range, Led Lampu
● batre: Panyungsi-Dina (Ngeunaan 300-450 mah)
● 3 Kamera lénsa: hareup jeung jero Camaras ngarekam dina waktu anu sarua, Front na Rear Camara lénsa ngarekam dina waktu anu sarua, gambar rojongan dina tampilan gambar
● hareup kaméra lénsa: Pausahaan 6 Kacamata Minus Kamera lénsa
● Rearview Kamera lénsa: Kalawan 4 Led lampu Pikeun Night Visi
● ON / OFF otomatis: Rojongan, nalika mesin switch mobil, Dvr bakal aktip sacara otomatis, jeung mimiti ngarekam
● Parkir Monitor: Rojongan, nyarankeun meuli garis trafo pikeun 24 jam kontrol Parkir
● Warna: Hideung (Catetan: Urang ngan boga hideung pikeun ieu kiwari). * Daptar Packing ● 1 x bungkusan kotak
● 1 x DVR
● 1 x carjer Car
● 1 x Holder
● 1 manual x pamaké
● 1 x Rearview Kamera Jeung 6 Méter Cable (Goréng) * Catetan: 1.The DVR téh ngan cocog sareng mobil nu boga kakuatan suplai 12V. Hiji kakuatan suplai 24V bakal kaduruk motherboard nu. Lamun hayang ngagunakeun 24V, mangga tambahkeun hiji 24V mun 12V Parabot Parobah 2.Our Car DVR nyaeta FHD 1080P Recorder Video, kedah nganggo kualitas luhur Kelas 10 TF Card, sagala kualitas low / low kartu TF speed sadayana teu tiasa ngarojong DVRs urang dianggo normal, lamun teu bisa mastikeun maneh boga Card TF alus, mangga meser TF Card Asli urang babarengan. EA888 Car Dvr Jeung 3 Kamera lénsa 1.Front Témbongkeun 2.Car jero Témbongkeun 3.Back Témbongkeun 3 Kamera lénsa 170 Gelar Angle + F2.0 aperture Fitur EA888 Gaduh EA888, Ulah Kudu hariwang The handap Masalah 1 No hariwang spite kacilakaan 2 Rékam Car jero Video Nangtayungan Car Ti maling 3 Tawarkeun Bukti Pikeun pulisi Dua pilih Kanggo Anjeun Anjeun tiasa milih 2 lénsa kaméra (tanpa lénsa kaméra pungkur) lamun teu ngagunakeun kaméra pungkur lens.And 85% konsumén bakal milih 3 lénsa kaméra (kalawan lensa kaméra pungkur) 2 lénsa - Front + jero Rékam The hareup + jero lensa anu dirékam dina waktos anu sareng, lénsa hareupeunana nyaéta sudut lega di 170deg, anu jero lensa anu sudut lega di 120deg, ngarasakeun senang perjalanan kalawan kulawarga, ulah poho kana ngarekam sadaya video senang timely. Adjustable Holder Jeung kamera lénsa Tanpa Rear Kamera lénsa Naha anjeun hariwang masalah? Lamun dipasang kaméra deui urang, Nalika reversing, dvr otomatis pindah pikeun nembongkeun gambar lénsa pungkur, sarta layar pinuh mintonkeun lingkungan pungkur ditulungan reversing.

Waterproof Rear Kamera lénsa Rear Kamera lensa anu mibanda 4 lampu LED jeung kabel geus méter 6, lampu eusian otomatis nalika reversing. Gambar tilu kaméra Dina Gambar Témbongkeun Salian hareup jeung pandangan pungkur, Anjeun ogé bisa niténan sagalana yén kajadian di jero car.Can milih hiji mode nempoan layar béda, méméh jeung sanggeus catetan ganda, mobil di jero sarta luar catetan sarua, badag lega kualitas gambar luhur-harti -angle, visi anu leuwih lega, nyetir leuwih aman. 4.0 inci IPS Screen Témbongkeun 4.0 inci playback layar IPS HD anu leuwih intuitif, jelas tur hipu. F2.0 ageung aperture 6 lénsa kaca jeung F2.0 aperture badag, transmittance lampu tinggi, kristal seukeut jelas balikkeun gambar nyata. Langkung Fungsi 1.Loop-Daur Rekaman: Lamun TF Card pinuh, Dvr baris ngahapus koropak video saméméhna otomatis, jeung tetep ngarekam sakabeh waktos 2.G-sensor: Dvr bakal konci file video ayeuna otomatis lamun gaduh kacilakaan, kayaning kacilakaan 3 .Moving deteksi: Lamun batur gerak dina hareupeun Dvr / Car, Dvr mimitian catetan otomatis Parkir pangimeutan Mun DVR jadi ngajempolan ku sagala kakuatan éksternal, kawas maling lamun parkir, éta bakal ngahurungkeun pikeun ngarekam otomatis (Catetan:. Mobil Dvr diwangun-di batré teu tiasa ngarojong ngerjakeun lila, upami anjeun hoyong 24 parkir jam Monitor, mangga mésér Cable trafo kami (Parkir Cable)) Lega Cim Range (WDR) Cai mibanda sensitipitas cahya lemah sareng mode lega Cim Range (WDR), mere eta pagelaran luar biasa malah di lingkung taram. EA888 Video Témbongkeun Rincian EA888 Témbongkeun EA888 Témbongkeun Pakét Daptar-Ku Rearview Kamera lénsa Kusabab éta produk tumpak béda, The Panyekel meureun béda, hatur nuhun kanggo anjeun ngartos Selapkeun kartu memori neuleu, mangga tingal di handap ieu. Ngeunaan Rear Instalasi kaméra
Mangga nyambung kawat sambungan kabel Beureum kaméra pungkur urang kalawan lampu kakuatan mobil sabalikna anjeun 's positif kutub (+).
lajeng nyolok carjer mobil kana lisong torek kana kakuatan suplai mobil dvr.
Lamun anjeun meunang mobil anjeun dina Reverse Gear, mobil dvr otomatis bakal pindah kana kaméra pungkur kalawan garis parkir.
Mangka fungsi otomatis reversing baris jalan.

Mangga tingal metoda ngecas bener di handap ieu. Perhatosan: Mangga pastikeun ngagunakeun carjer aslina urang nyambung Dvr kana mobil anjeun.

Ulah make metoda ngecas salah. disebutkeun anjeun bakal leungit nanaon. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!

beurat0.75 oz
dimensi20 × 15 × 15 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

25

Majelis Mode

Recorder portabel

batre

Diwangun-di

interface

Mikro SD / TF, AV-Out, USB2.0

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Thailand, Arab, Spanyol, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Cina (Basajan), Korea, Perancis, Jerman, Ibrani, Rusia, Portugis, Rusia, Polandia, Céko, Inggris

Ukuran tampilan

3 "-5"

piksel

800Mega

sensor Imaging

Cmd Ov7950

Mémori Max kaluar

32G

Fitur husus

Real Time panjagaan, Wide Cim Range, G-sensor, Dipingpin Témbongkeun, Peuting Visi, waterproof, Motion deteksi, Super Kapasitor, Batur, Digital ngadeukeutkeun, siklik Rekaman, Kalawan Pangawasa, Led Lampu, Dual lénsa, Anti Geter, SD / MMC Card , otomatis bodas Balance, Daur Rekaman, Anti kabut, Waktu & Tanggal Témbongkeun, Mikropon, Kalawan Rearview Eunteung, Anti surge Dampak tegangan

Format video

MOV

Kode video

H.264

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Témbongkeun sudut

170 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

16: 9

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

Kahirupan batre

Sambungkeun Jeung carjer Gawé

brand Ngaran

E-Ace

Chipset Produsén

JL

Dvr 3 Kamera lénsa

EA888 dash kaméra

Resolusi video

Hareupeunana: 1920 * 1080P Dina 25FPS, 170 Gelar Angle

Mobil jero kaméra lénsa

Resolusi 640 * 480P, 120 Gelar Angle

Pungkur Témbongkeun Kamera lénsa

Resolusi 640 * 480P, 140 Gelar Angle

Hareup lénsa aperture

F2.0 aperture ageung

3-di-1 pangrékam Video

DVRs 3 Kaméra

layar Témbongkeun

4.0 inci

Kamera mobil

Otomatis Registrator

Recorder mobil

3-di-1 Recorder Video

video registrar

Recorder Video Otomatis

Mobil Dvr kaméra

Kamera HD Car

Jumlah lenses

3

resensi 51 pikeun E-Ace Car DVR 3 Kaméra lénsa 4.0 inci dash Kamera Dual lénsa Jeung Recorder Rearview kaméra pidio Otomatis Registrator Dvrs dash Cam

  1. N *** V -

    Видеорегистратор пришёл очень быстро. целая Упаковка. Фирменная коробка обеонута пупыркой. Установил и подключил легко кроме задней камеры. Пришлось повозиться пару часов с прокладкой кабеля по салону. Когда подключил заднюю камеру, то выяснилось что она то включается, то нет. При её включении видеорегистратор циклически включает и отключает запись. И если камера работает, то идёт сильный засвет. Пришлось пока выключить заднюю камеру в меню.

  2. S *** v -

    Быстро, курьер принёс домой. Рекомендую.

  3. Sunda *** r -

    Заказал 25.03. Прошёл таможню 18.04. Получил 19.04. Установил и опробовал 20.04. работает Всё. Описанию и ожиданиям соответствует. Достоинства: Продавец дополнительно положил kartu USB maca. Два шарнирных крепления: присоска и 3M скотч. Корпус, оказывается, из прорезиненного пластика. По умолчанию в меню стоял русский язык. Выбирать не понадобилось. Пишет со всех камер одновременно. Примечание: При включении всегда показывает изображение с основной и салонной камеры. Штекер оказался коротковат для моего прикуривателя. Понадобилось дополнительно купить удлинитель для прикуривателя. Зато всё спрятал в торпеду.

  4. langganan -

    hatur nuhun

  5. G *** m -

    получил регистратор коробочка немного помято но внутри всё целое!

  6. M *** v -

    регистратор пришел не исправный, продавец любезно отправил другой. второй тоже не ахти, отключается сам по себе.то через 5 минут, то через 10, 15 минут. еду включаю постоянно. а так пишет хорошо, звук тоже пойдет. удачи всем

  7. J *** s -

    ok

  8. Y *** a -

    Kuring henteu make eta acan

  9. N *** j -

    Действительно хороший регистратор, быстрая доставка до квартиры. Рекомендую

  10. N *** a -

    Товар пришёл быстро, каробка конечно вся мятая, а так товар весь целый. Пока не включала. позже Напишу. Спасибо

  11. langganan -

    hebat

  12. V *** k -

    Впервые мне в сельскую местность посылку доставили СДЕКом прямо до дверей. Прогресс. нормальный Регик. Флешку на 32 увидел, пишет. Есть, пить не просит. Только запитать его от аккумулятора надо, чтоб в режиме слежения за движннием работал исправно.

  13. A *** y -

    Все работает! настраивается Легко. Только я не понял куда красный провод цеплять от задней камеры. А так, свои функции выполняет! Задняя камера и которая в салон, пишут ниже качеством картинку, но мы и не кино снимаем. все различимо! Я доволен! Берите! Доставили за неделю в новосибирск курьером в квартиру!

  14. S *** v -

    Пришол за 12 дней все как в описанни продавец положил флешку на 32 гига рекомендую этого продавца

  15. A *** n -

    товар шел почти месяц.трек отслеживался.сам регистратор работает на отлично !! фронтальная камера хорошего качества и угол обзора охватывает обочины дорог.камера заднего вида работает с небольшим торможением и качество на 4 ку но не критично.единственное не разобрался с циклической записью. постоянно требует форматирования флешки хотя носитель на 16 гб 10 класс. советую продавца так как не первый раз у него заказываю товар

  16. D *** n -

    Посылка шла месяц до Набережных Челнов, не отслеживалась. Видеорегистратор соответствует описанию. Все работает, все отлично. Запись пишется с двух камер в две отдельные папки.Продавец отзывчивый, советую.

  17. Sunda *** v -

    доставка очень быстрая проверил работает хорошо немножко греется третья камера снимает плохо основная камера на четверку.

  18. G *** l -

    всё хорошо, пришло довольно быстро, принесли прямо домой

  19. G *** r -

    Регистратор пришел быстро, коробка была помята, нг внутри вроде бы все целое. При включении начинается запись, подробно еще не разбирались, но запись идет, значит, работает. После использования дополню отзыв.

  20. W *** a -

    Ótimo produto e vendedor muito Baturan. A imagem é boa, kaméra de dentro está tambem dentro da média pelo preço pago. Chegou em 20 dias.

  21. V *** m -

    Всё супер доставка просто класс, все в полном комплекте.

  22. A *** v -

    Здравствуйте уважаемые покупатели, прибыло в США быстро благодаря Али и изготовителя, они работали очень оперативно. Авто регистратор упаковано отлично видно фирма, все в комплекте, изделия качественно сделано, современный дизайн, пополню отзыв после установки и большое спасибо изготовителю и Али ...

  23. D *** o -

    Всё работает, продавец сразу поставил на русский язык, качество основной камеры очень хорошее, камера салонна не очень, доставка быстрая, отправили через cdek курьером до двери. Рекомендую !!! Отзыв дополню позже.

  24. Kuring *** i -

    качество хорошее пластик тоже на ощупь приятный пишет качество тоже отличное

  25. V *** v -

    Пришол за неделю. отлично Упакован.

  26. K *** v -

    Шёл почти месяц до Волгограда, всё норм

  27. A *** a -

    на вид хороший товар, осталось проверить а действии

  28. U *** f -

    описание было точное.

  29. Y *** h -

    אהבתי ב 100 אחוז עובד טוב גם בלילה שני מתקנים מוצר מגניב אריזה טובה אני ממש מאושרת תודה

  30. M *** o -

    хороший регистратор, снимает нормально, у меня почему то не выключается при выключении зажигания, будем разбираться Доставили в течении месяца сдек, прямо в руки на работу принесли:!) Угол коробки быстро замят, внутри все целое.

  31. D *** v -

    מצלמה מצויינת

  32. F *** k -

    Получил регистратор, вставил флешку, настроил дату и качество. Покатаю немного и дополню отзыв. Пока все устраивает. Продавец общительный, отправил быстро.

  33. V *** v -

    Отличный товар.Спасибо продавцу.Удобный, продукт качественный.

  34. G *** O -

    toko behaved ogé, cooperated, sarta Kami puas. Il venditore si e comportato bene, ha collaborato, e sono soddisfatto.

  35. *** L U -

    Item narima.

  36. K *** n -

    Alus item. Hatur nuhun.

  37. A *** r -

    все работает и соответствует описанию

  38. O *** n -

    SAÉ PISAN !

  39. langganan -

    produk Excelent sarta jasa.

  40. S *** v -

    produk alus. Kamera hareup nyaeta hébat tapi pungkur jeung keur panumpang teu catching dina pigura nanaon ...

  41. O *** r -

    מצלמה מעולה הזמנתי שתי מצלמות ושתיהם תומכות בשפה העיברית תמונה יפה וחלקה בהירות טובה אני ממש ממליץ לקנות מהמוכר הזה

  42. E *** v -

    Доставка в пределах 10дн. Установил на авто, работает пока без нареканий. В меню выбираем рус яз.

  43. langganan -

    все отлично

  44. A *** v -

    не работал дисплей деньги вернули

  45. S *** r -

    bonne artikel et livraison très rapide vendeur recommander

  46. F *** d -

    Très professionnel, komunikasi 100%. Je recommande vivement professionnel ce

  47. V *** n -

    Товар доставлен быстро. Регистратор выполнен качественно, все камеры, сенсоры, запись работает. Качество записи хорошее. Получил, то, что хотел. продавцу Спасибо. Отдельная благодарность за подарок (адаптер для SD карты. Рекомендую продавца и товар.

  48. K *** a -

    Alus pri alus Fungsi!

  49. O *** a -

    Регистратор выглядит отлично, touch покрытие lemes очень приятное. В комплекте 2 вида креплений - на скотч либо присоска. В подарок продавец положил флешку-переходник на mikro SD. Ещё не подключал, но по инструкции написано, что снимать может только с двух камер. на выбор: вперёд и назад, либо вперёд и салон. Дополню отзыв после проверки.

  50. F *** n -

    Sakumaha nu ditétélakeun masih Ngalanglang eta kabeh téh hébat saacan kiwari

  51. L *** a -

    Все быстро отправлено транспортной компанией. Удачи магазину!

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *