Dijual!

kaméra dash mobil dvr dual Ilen kaca spion recorder otomatis dashcam registrator dina mobil video HD lengkep dash Cam Vehicle dua kaméra

(41 resensi customer)

$20.51 - $37.73

CinaFéderasi Rusia
DVR sareng 16G TF CardDVR sareng 32G TF CardDVR tanpa kartu TF
atra
SKU: 32797911353 Kategori:

dash kaméra dvr dual lensa pungkur pidangan auto dashcam recorder registrator dina kaméra vidéo mobil full hd dash cam dash kaméra dina kaméra pidéo mobil pinuh HD pungkur pungkur panémbong kaméra dash sarta mobil kaméra dvr kalawan dua kaméra dash kaméra hareup sareng Pungkur Kaméra Kaméra

Fitur produk:

- 4.3 Resolusi inci HD:

4.3 inci pinuh sudut layar LCD tinggi-harti, 1080P kualitas gambar HD, balikkeun gambar nyata.

- Real 1080P HD Video: Rékam Pidéo HD dina mode 1080P. Lensa kaméra hareup Wide Angle, tiasa moto sadaya aksi dina vidéo HD jelas. Pidéo sareng audio bakal otomatis kacatet dina hiji loop sajajalan sareng disimpen dina kartu mémori. Ngarekam insiden patalimarga, perjalanan endah pisan, momen teu kaduga atanapi video sosial pantes média sosial. - 6 Glass Glass Professional Camera: ngagunakeun sudut lega infra-red kaca filter impor lénsa gelas 6, suhu anu saé henteu robah warna, téknologi penerbangan déformasi lununan, seueur ngirorot anu kalolobaan gambar, ngarah kualitas anu langkung sampurna. Lénsa Hareup: sudut 170 gelar A + kelas berkoletna sudut luhur. Lens pungkur: sudut lega 120 gelar A + kelas tinggi-resolusi luhur. - Modél Undang Tilik jeung PIP: DVR Mobil Ieu dua kaméra anu ngamungkinkeun pikeun ngarekam sakaligus video tina dua sudut nu beda. Gambar dina Pintonan Gambar bakal ngantep anjeun némbongan jelas ti kaméra hareup jeung cadangan. Lamun mobil di Reversing Gear, DVD dvr ieu sacara otomatis bakal ngalih ka panémbong gambar kaméra cadangan sareng jalur parkir. - Detection Motion, Support Support Monitoring: Sawaktos objek hareup kaméra cicing, DVR bakal ngeureunkeun ngarekam, Sawaktos kamera ngadeteksi gerakan obyék, DVR sacara otomatis bakal ngarekam video. - Rojongan Ngarékam Citakan: Loop: Upami kartu TF pinuh, bakal otomatis ngahapus, urut video sareng tetep ngarekam sadaya waktos. - Fungsi Peuting Visi: Eusian lampu pikeun ngidinan anjeun tiasa ngadamel rekaman jelas dina lingkungan anu kawilang poék. - Pangrojong basa: Basa Cina, Rusia, Arab, Rusia, Inggris, Japanese, Paket Eusi: - Kaméra hiji Kaméra: 1 * Box Package, 1 * Car DVD, 1 * Car carjer, 1 * Manual manual. - Dua Kamera Lénsa: 1 * Box Paket, 1 * Car DVD, 1 * Car carjer, 1 * Manual manual, 1 * lensa pungkur kabel. Kontras Bodas sareng Blue Mirror Contrast Eunteung bodas (Ngaronjatkeun anyar), langkung jelas. Pangaruh eunteung; Eunteung biru (Biasa Old), kabur cerminan eunteung. Eunteung bodas, nyetir aman. Eunteung pungkur penting nyaéta rojongan nyetir. Eunteung bodas tiasa ngabantosan urang nangtoskeun hadé tina kaayaan. Eunteung bodas, nyumputkeun layar. Pintonan eunteung sapinuhna, langkung geulis, langkung langkung jorang. Balikkeun eunteung mobil anu tinggal pungkur Ngingungkeun

1. Mana kartu ieu diperlukeun?
Salaku kaméra mobil pisan strcit kalayan kartu mémori.
PLS ngagunakeun speed kartu kelas 10 aslina tur luhur, 4-32GB.
Janten carful aya loba salinan di pasar. Ulah nganggo kartu mirah, maranéhna bisa jadi palsu sarta ngaruksak kaméra.

2. Ulah ngecas liwat kabel USB tina komputer, mangga ngecas via carjer mobil 12V.
Ieu bisa kaduruk motherboard lamun dina treuk tina v kakuatan 24, mangga tambahkeun hiji 24v mun 12v converter.

3. Tetep nyetir aman, salaku hawa mobil pisan tinggi lamun ker dina waktu usum panas, upami batré ageung, éta bakal gampang mun ngabitukeun, sahingga batré tina DVR mobil dihasilkeun pisan leutik. batréna téh ukur keur ngahemat video sawaktos kakuatan kaluar dumadakan. Kituna punten ngecas via carjer mobil nalika dipaké.

4. Kumaha loop rekaman?
1> Mangga ngahurungkeun rekaman loop dina menu nu.
2> Mangga pormat kartu dina kaméra sateuacan pamakéan.
3> Mangga mareuman G-sensor alatan kepekaan tinggi, bakal nyimpen loba video nu teu bisa siklus katutup, jadi kartu kasebut kaeusi pinuh pas, mangka eureun video.

5. Témbongkeun Angle:
Manglé némbongkeun dina tampilan nu sanes pintonan sudut, mangga muterkeun video dina komputer, éta bakal leuwih badag sarta jelas ti di registrar.

beurat0.7 oz
dimensi30 × 15 × 10 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Rikaman siklik, Panjagaan Real Time, Témbongkeun Led, Lénsa Dual, Anti Vibrasi, Visi Wengi, Kartu SD / MMC, Balance Bodas Otomatis, Rékaman Daur, Pangwanoh Motion, Kabut Anti Angka, Waktos sareng Tanggal Témbongkeun, Mikropon, Dampak Anti Surge Voltage, With Mirror Rearview

Pigura per detik

25

Basa OSD

Arab, Rusia, Jepang, Rusia, Cina (Tradisional), Inggris, Cina (Basajan)

interface

Mikro SD / TF, AV-Out, USB2.0

Mémori Max kaluar

32G

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

Format video

AVI

GPS logger

teu sahiji bae

Majelis Mode

Rearview Eunteung

layar Rasio

16: 9

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Paket aslina

nuhun

brand Ngaran

OMGO

Témbongkeun sudut

170 °

batre

Diwangun-di

sensor Imaging

Sony CCD

piksel

1200Mega

Layar cabak

teu

Kode video

MJPG

Jumlah lenses

2

Chipset Produsén

LT

Ukuran tampilan

4.3Inches

mobil DVD sareng dua kaméra

pungkur nempo poto ku kaméra dash sareng kaméra

DVR Rusia

170

Dash kaméra lénsa ganda

HD lengkep 1920 * 1080P

detektor mobil

Car Dvr Mirror Rearview Camera

Pangarang

dashcam

wahana kaméra

mobil dvrs

Otomatis Registrator

kaméra video mobil full HD

OMGO dash Kamera

dash kaméra hareup sareng pungkur

Recorder mobil

DVRs mobil

resensi 41 pikeun kaméra dash mobil dvr dual Ilen kaca spion recorder otomatis dashcam registrator dina mobil video HD lengkep dash Cam Vehicle dua kaméra

  1. D *** n -

    Item sampurna, bungkusan pisan aman tur pengiriman gancang ... .. Kuring bahagia

  2. Y *** v -

    Wah, nu gancang! kuring meunang deui dina minggu 3. eta 's ogé dipak sareng sigana hébat. gampang pisan pikeun beroperasi. abdi miharep éta bakal nulungan sawaktos diperlukeun ...

  3. langganan -

    Хороший регистратор, все соответствует описанию, нареканий нет. Все хорошо работает. работает отлично, качество сборки порадовало, продавца.

  4. langganan -

    прибыл в отличном состоянии. супер быстрая доставка, все выглядит, чтобы быть в рабочем состоянии. фантастическое соотношение цен и качества, я очень рекомендую этот продукт

  5. langganan -

    Все замечательно!)) Угол обзора хороший.хорошая качество, спасибо продавцу

  6. langganan -

    Спасибо большое продавцу! Товар соответствует требованиям, работает всё отлично, доставка быстрая!

  7. langganan -

    Камера действительно хорошая, снимает, зеркало антибликовое, большое, видимо все, снимает видео в хорошем разрешении.

  8. langganan -

    За такие деньги патрясающий регистратор!

  9. L *** y -

    Sigana kualitas anu saé. hatur nuhun

  10. F *** r -

    trabaja bien 5 estrellas

  11. L *** v -

    Abdi nampi kaméra kalayan rusak eunteung 🙁 tapi toko sayang sagelas anu sanés kanggo eunteung teras sadayana OKE! Kualitas perdékan pidéo nyaéta sangkan kitu, tapi sabenerna kaméra $ 20 ngan préfé… 😉

  12. A *** v -

    в полном комплекте, вовремя, курьер красавчик аккуратно быстро доставил, всё отлично работает, спасибо продавцу

  13. Kuring *** v -

    Заказ получен через 3 minggu курьером до двери. Упакован хорошо, коробка не повреждена. Регистратор проверил на столе, работает. Как будет в машине время покажет.

  14. A *** o -

    Llego sano y salvo gracias por su buen embalaje.

  15. langganan -

    Gancang pengiriman barang (Ali Standar), rangkep saé ogé. Sababaraha lapisan panyalindungan. Teu pasna oge dina eunteung Volvo S80 (ka kandel). Tapi anu tiasa direngsekeun ku jadi kreatif. Kualitas Pidéo mangrupikeun 1080p tapi ulah ngaharepkeun kualitas rasio, éta pisan nyalira. Pikirkeun ngarékam pidéo ti 2010-2012. Alus keur éta hargana mah langkung.

  16. langganan -

    Ночью запись хорошая. Звук пишет вообще шикарно, на записи слышно даже что делает на улице, если окно открыто. За свою цену отличный регистратор.

  17. langganan -

    все чаще говоря, камера пишет и как видеорегистратор, качество пусть и не лучшее.

  18. langganan -

    Пришло за 8 дней, привезли курьером-все в целости и сохранности. все понятно-в меню я говорю о языке и в принципе методом тыки все легко настраивается! В общем, рекомендуется.

  19. langganan -

    Пользуюсь уже долго, все работает исправно.Все отлично спасибо продавцу. Качество вполне хорошее за свою цену. Буду ещё заказывать однозначно. Ничего не сломалось спустя время.

  20. langganan -

    Всё работает чётко. На экране регистратора картинка супер. В целом покупкой очень доволен.

  21. langganan -

    Видеорегистратор просто супер! Мне очень понравился по дизайну и функционалу. Качество записи достойное. В общем, я покупаю очень доволен, кто планирует покупать - берите не пожалеете!

  22. O *** l -

    Доставка не слишком быстрая. Отец доволен, все пришло целое и работает! Hatur nuhun

  23. D *** n -

    Не могу сказать точно, так как зеркало было разбито. Ставлю 5 звёзд за скорость доставки.

  24. O *** v -

    если будут слабые характеристики, то дополню отзывом ещё и укажу минусы.

  25. A *** r -

    Ras

  26. langganan -

    спасибо, всё работает

  27. A *** v -

    проверил, пока всё работает.

  28. bogoh -

    Gampang dipasang. Cinta produk ieu

  29. Mob -

    Situs wéb anu nganggo mésér éta jenis kaméra. Asih dina.

  30. Zaki -

    Ieu boga ciri anu saé sareng gampang pisan pikeun dipaké

  31. sumair -

    hade gawe! teraskeun éta

  32. hamza -

    mimitina waktos abdi gaduh pangalaman sapertos kualitas sareng timing pangiriman sapertos

  33. faraz -

    hebat.

  34. A *** v -

    всё вроде работает пока, надеюсь хватить надолго

  35. Kuring *** v -

    Товар заявленного качества, упакован надёжно, продавца рекомендуется.

  36. Y *** l -

    Bungkusan saé, pangiriman gancang sareng warung jawab, hatur nuhun toko pikeun gawé hébat anjeun

  37. P *** v -

    kabéh ok

  38. B *** e -

    kabéh ok

  39. J *** a -

    Asta el momento muy bueno

  40. langganan -

    Привет всем! Поделюсь с вами впечатления от зеркала с камерой заднего вида. На мой Авенир не сообщается, чтоб keur 0,8 m, tianуль ka номерного знака через пятую дверь, под уплотнительным устройством, чтобы не видеть перед глазами. Попробовал через переводчика-бред. В камере заднего вида вместо ик-диодов стоят простые светодиоды. Поэтому, при вкл. они не нуждаются в том, что экран экрана, одна сетка только. Помехи на радио сильные. Само зеркало ночью отрабатывает на свою цену.

  41. D *** h -

    kaméra anu damel dina sababaraha dintenna dina 3, pungkur ningali pinter, ogé, gren sareng lampu beureum anu némbongan dina layar pikeun mantuan anjeun nga-estimasi jarak ka halangan henteu aktip. Sigana mah hiasan a

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *