Dijual!

BlackVue Car DVR DR900S-1CH GPS WiFi 4K Rekaman Otomatis Free Awan Service Multi Basa Dashcam Vehicle Hideung Box

(1 review customer)

$377.79 - $411.85

16GSamsung 128GSamsung 32GSamsung 64G
atra
SKU: 32931703966 Kategori:

Sadaya alat mobil dvr ngarojong 32G mun 128G. Sababaraha Kartu SD gudang Micro badag teu didaptarkeun alatan wates sistem.

CATETAN: Urang ngirim Samsung 32G ka kartu gudang 128G pikeun BlackVue na ScanDisk 32G mun 128G pikeun Thinkware. Mangga wartosan kami lamun hoyong mésér lokal sabab éta penting pikeun cocog saling.

Lamun perlu 64G, atawa 128G, ngan ngarasa Luncat nanya atawa ninggalkeun urang pesen.

---------------------

Pungkur Témbongkeun kaméra teu kaasup !!!!

model NgaranDR900S-1CH
Warna / Ukuran / BeuratHideung / Width 118.5 mm x Jangkungna 36 mm / 88 g
ingetanCard microSD (16 GB / 32 GB / 64 GB / 128 GB)
modus rekamanrekaman normal, rekaman Acara (lamun dampak nu dideteksi dina normal na parkir mode), rekaman Manual na Parkir ngarekam (lamun gerak nu dideteksi)

* Pikeun mode Parkir ngarekam, a Parkir Mode Batre Pack (Power Magic Batre Pek) atawa Parkir Mode Hardwiring Kit (Power Magic Pro) anu diperlukeun.

kamera8-megapiksel sensor CMOS
nempo AngleDiagonal 162 °, horisontal 136 °, nangtung 77 °
Resolusi / kotakna Rate4K UHD (3840 × 2160) @ 30fps (ekstrim)

4K UHD (3840 × 2160) @ 30 FPS

HD lengkep (1920 × 1080) @ 60 FPS

HD lengkep (1920 × 1080) @ 30 FPS

* Laju kotakna bisa rupa-rupa mangsa Wi-Fi streaming.

video codecH.265 (HEVC), H.264 (AVC)
Quality gambarPangluhurna (ekstrim): 25 Mbps

Pangluhurna: 12 Mbps

Tinggi: 10 Mbps

Normal: 8 Mbps

Video skéma ModeMP4
WifiDiwangun-di (802.11n 2.4GHz / 802.11ac 5GHz Dual band)
GPSDiwangun-di
mikroponDiwangun-di
Spiker (Voice hidayah)Diwangun-di
Indikator LEDNgarekam LED, GPS LED, LED Wi-Fi, Front LED Kaamanan
kancingWi-Fi tombol / Format:

* Pencét sakali ngahurungkeun on / off Wi-Fi.

* Pencet jeung tahan pikeun 5 detik sarta sakali paréntah sora ngamimitian, ngaleupaskeun tombol. Teras pencet sakali deui mun ngareset-Fi Wi SSID sareng kecap akses Anjeun atawa mencet jeung nahan pikeun 5 detik ka pormat kartu microSD.

Sénsor jarak:

Noel Sénsor jarak kabukti on / off rekaman audio atawa micu rekaman manual gumantung kana pangaturan firmware.

sensor3-Axis sensor Akselerasi
Nyadangkeun batreDiwangun-di super kapasitor
input PowerDC 12 V - 24 V (DC Colokkeun: (Ø3.5 x Ø1.35), MAX 1 A / 12 V)
Konsumsi kakuatanAvg. 280 ma (3.36 W dina 12 V, nalika GPS nyaeta Di na Wi-Fi mangrupakeun Pareum)

Avg. 260 ma (3.12 W dina 12 V, nalika GPS jeung Wi-Fi mangrupakeun Pareum)

* Konsumsi kakuatan Saleresna bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pamakéan jeung lingkunganana.

Suhu operasi-20 ° C - 70 ° C (-4 ° F - 158 ° F)
Suhu Storage-20 ° C - 70 ° C (-4 ° F - 158 ° F)
Suhu tinggi Cut-PareumApprox. 75 ° C (167 ° F)
certificationsFCC, CE, RoHS, Telec, WEEE, IC
softwareBlackVue Viewer

* Windows XP atawa saluhureuna jeung Mac Yosemite OS X (10.10) atawa saluhureuna

aplikasiBlackVue Aplikasi (Android 4.4.2 atawa saluhureuna, ios 9.0 atawa saluhureuna)
Fitur séjénAdaptif Format System Management Free File

Video codec / Quality Setélan kombinasi

Terus di pikiran:

  • Codec (H.265) mangrupakeun faktor nangtukeun utama kualitas video.
  • Pikeun maksimalkeun pungsi waktu ngarekam bari ngajaga kualitas video, pilih H.265 / Quality Normal.
  • Alatan algoritma leuwih kompleks anak, H.265 merlukeun kakuatan processing luhur pikeun playback ti H.264.

4K ultra tinggi harti candak

Video ultra-garing, teu saukur dina monitor 4K

4K UHD téh opat kali saloba piksel sakumaha Full HD *. Ieu bédana badag, sarta nembongkeun.
pelat lisénsi bisa dijieun kaluar leuwih jelas ti salajengna jauh.

Di sagigireun, Anjeun teu kedah monitor 4K mun ngahargaan video 4K.
Malah dina monitor Full HD, anjeun tiasa ngagedekeun teuing salajengna tanpa pixelation ditingali.

*HD = 1280 × 720 piksel (0.92 juta piksel);
HD lengkep = 1920 × 1080 (2.07 juta piksel) count piksel = 2.25 x HD
4K UHD = 3840 × 2160 (8.29 juta piksel) = 4 x Full HD atanapi x count HD piksel 9

Pangalusna komprési téhnologi

4 kali resolusi THE. Sarua rekaman TIME!

Marengan nu biasa H.264 codec, Series DR900S pitur H.265, disebut oge Kekecapan High Video Coding (HEVC), standar ngarah dina rekaman 4K jeung siaran.

Kalawan H.265, 4K UHD ukuran file video sarua jeung nu ti Full HD H.264. Dina basa sejen, anjeun meunang gambar 4 kali leuwih badag sarta leuwih hadé tanpa sacrificing waktu ngarekam.
Ningkatkeun waktos ngarékam anjeun dina Full HD.

Tip pikeun maksimalkeun pungsi waktu ngarekam: diatur codec mun H.265 na Quality mun Normal. Idéal pikeun Parkir lila sesi Mode.

Diwangun-di GPS AND dual-band Wi-Fi

GPS nambihan lokasi jeung speed data video Anjeun

Speed: data speed bakal overlaid dina video (bisa dipareuman dina setélan).
Anjeun tiasa nyetel tampilan speed di Kilometer per jam (Km / jam) atanapi Miles per jam (mph).
Location: visualize wahana anjeun lokasi di App BlackVue atanapi Viewer urang Peta.

Gancang mindahkeun TO télépon sareng 5GHZ Wi-Fi

The dual-band 2.4-5GHz Wi-Fi ngidinan Anjeun ngundeur pidio dashcam mun smartphone a di blazing speed na ngamungkinkeun fungsi via naon Internet-sangkan jaringan Wi-Fi. Kalawan téhnologi Sub-Stream BlackVue urang, diundeur versi Play Gancang sahiji video aslina keur review malah gancang.

Diwangun-di dampak & gerak deteksi

Tandaan file penting jeung Aktipkeun parkir modeu

Bari nyetir, BlackVue Anjeun ngadeteksi tabrakan sarta parobahan dadakan di speed. Bari diparkir, éta ogé ngadeteksi gerak *.

Video file anu ditandaan sasuai ambéh anjeun bisa kalayan gampang manggihan nu leuwih relevan dina BlackVue Viewer pikeun Windows jeung Mac OS atawa App BlackVue pikeun Android sarta ios.

(*) Kanggo ngarékam Parkir Mode, hiji pak éksternal batré (Power Magic Batre Pek) atawa kit hardwiring (Power Magic Pro) anu diperlukeun.

Rarancang jeung kadali sleek

Tombol multifungsi AND customizable deukeutna sénsor

Desain stealthy BlackVue DR900S 'incorporates aksés gampang jeung fungsi mangpaat.
Deukeutna sensor: toggle rekaman audio sareng mareuman ku saukur waving leungeun anjeun di hareupeun eta. sensor oge bisa ngonpigurasi ka pemicu video Acara Manual dina setélan.
Tombol Wi-Fi: ngahurungkeun Wi Fi-ON / OFF (pencét pondok), ngareset Anjeun sandi Wi-Fi (nahan dugi ajakan sora, teras pencet pondok) atanapi pormat kartu microSD (nahan dugi ajakan sora, lajeng tahan deui). Sadaya lampah anu dikonfirmasi ku ajakan sora.

BLACKVUE aplikasi (ios, Android) AND panempo (Windows / Mac)

Gampang ngatur video Anjeun file

Boh bébas diundeur jeung dipake.

Aranjeunna hayu Anjeun gampang ngarobah setélan konfigurasi BlackVue Anjeun tur kotektak ngaliwatan video Anjeun dina cara intuitif.

Jeung App BlackVue, nyambung ka BlackVue anjeun dina Wi-Fi ngakses payil jeung pariksa realtime Live Témbongkeun pikeun setelan nu panggampangna tur positioning of dashcam Anjeun.

Dioptimalkeun manajemén file

Acara Payil nimpa Protection:

catetan Dashcams di loop a, overwriting file heubeul nalika mémori pinuh. BlackVue DR900S-1CH bisa nyegah file Acara (dipicu sacara manual atawa ku cara tabrakan) overwriting. Nepi ka lima puluh (50) file bisa kajaga ku cara kieu. Anjeun tiasa milih pikeun ngawenangkeun file Acara anyar pikeun nimpa file Acara kaliwat, sahingga ngajaga panganyarna lima puluh.

Adaptif Manajemén File Format-Free

Sistim file BlackVue-dimekarkeun Ieu ngaronjatkeun ngarekam stabilitas sarta merlukeun pormat kartu microSD kirang.

Reboots dijadwalkeun (tingali Parkir Mode bagian handap)
BlackVue Anjeun asalna dilengkepan U1 (16GB, 32GB) atanapi U3 microSD Card (64GB, 128GB), guaranteeing speed mindahkeun tinggi na dites pikeun durability.

BLACKVUE leuwih awan

Nyambung ka BlackVue Anjeun iraha wae, ti mana di dunya kalawan.

Ngarasakeun jauh Live Témbongkeun na Dorong Bewara keur telepon anjeun.

Nyadangkeun video penting pikeun neundeun Awan gratis.

Maén tur ngundeur pidio tina mémori dashcam anjeun atawa Awan ti mana.

Ngarasakeun Dua arah Komunikasi Sora jeung supir ti aplikasi nu liwat speaker terpadu nu BlackVue urang jeung mic. Pariksa kaca kanggo inpo

TAMPER-buktina hal (pilihan)

Meungpeuk aksés TO panyambungna kabel sarta format tombol

The Case BlackVue Tamper-Buktina nyaéta aksésori kaamanan pikeun dashcams BlackVue DR900S Series. Eta blok aksés fisik ka slot kartu microSD na tombol format microSD, sarta nyegah unplugging kakuatan tur kabel coaxial, sahingga kacida ngurangan resiko data tampering.

Calakan parkir modeu ngawaskeun

Ngarasakeun katengtreman pikiran nyaho yén mobil anjeun handapeun panangtayungan bari anjeun jauh.

BlackVue otomatis pindah ka Parkir Mode ngawas Anjeun diparkir kandaraan.

Dua modus sadia:

  • modeu waktos Selang (kalawan Kajadian buffered)> Pilih "waktos Selang".
  • modeu gerak & Dampak deteksi (kalayan beungeut gerak dumasar-wewengkon)> Pilih "gerak & Dampak deteksi".

Hatur nuhun kana panyangga video, anu sababaraha detik ngarah kana acara triggering ogé dirékam.
Catetan: dina modeu Time Selang, mung video dampak Acara kaasup buffering. Dina modeu Motion & Dampak deteksi, duanana gerak jeung dampak video kaasup buffering.

Parkir Mode Acara Bewara Sora: kana exiting parkir Mode, BlackVue Anjeun ngabejaan Anjeun upami Kajadian anu dirékam nalika anjeun jauh ti mobil anjeun, sangkan anjeun bisa pariksa katuhu jauh video Acara dina App BlackVue.

Reboot dijadwalkeun:

Ngajadwalkeun a reboot otomatis poean (opsional-sacara standar peuting) pikeun ngaleutikan poténsi kasalahan. Reboots lumangsung ngan lamun dashcam nu aya dina Parkir Mode teu nulis data kana kartu microSD. Ieu ngandung harti aya Normal nyetir, Acara, atawa rekaman Parkir Mode bisa interrupted ku reboot dijadwalkeun.

Super stealthy:

BlackVue DR900S Series ngidinan Anjeun pikeun sakabéhna mareuman sakabéh indikator LED di Parkir Mode. Mung rekaman LED indikator nyanghareup pedalaman kandaraan bakal ngacieupan lamun gerak atawa dampak nu dideteksi.

beurat0.4 oz
dimensi20 × 20 × 20 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Bult dina GPS, siklik Rekaman, Wide Cim Range, Wifi Fungsi, G-sensor, Peuting Visi, otomatis Bodas Balance, Daur Rekaman, Motion deteksi, Mikropon, Super Kapasitor, Digital ngadeukeutkeun

Basa OSD

Koréa, Perancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Portugis, Italia, Jepang, Rusia, Inggris, Cina (Basajan)

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

Layar cabak

teu

Kahirupan batre

NA

GPS logger

teu sahiji bae

Majelis Mode

Recorder portabel

piksel

≤300Mega

Paket aslina

nuhun

Format video

MP4

brand Ngaran

BLACKVUE

Mémori Max kaluar

128G

Jumlah lenses

1

Kode video

H.264

batre

teu sahiji bae

layar Rasio

teu sahiji bae

Témbongkeun sudut

150 ° -160 °

Pigura per detik

60

Chipset Produsén

NA

Ukuran tampilan

teu sahiji bae

sensor Imaging

8-megapiksel sensor

Resolusi kaméra

3840 * 2160

1 review pikeun BlackVue Car DVR DR900S-1CH GPS WiFi 4K Rekaman Otomatis Free Awan Service Multi Basa Dashcam Vehicle Hideung Box

  1. A *** v -

    регистратор Отличный. Продавец помог поставить русскую прошивку. Красота! Не верьте тем, кто говорит, что наши ю невозможно установить русскую прикормку на мультиязычную версию. Это чушь! Особенно бредово выглядит программа "обеления" регистраторов. Это обдирание клиентов.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *