Dijual!

BlackVue Car DVR DR750S-2CH WiFi Dual Cam Girang Recorder GPS FHD Rekaman dash Kamera Otomatis Hideung Box Free Awan Service

(9 resensi customer)

$387.19 - $421.25

16GSamsung 128GSamsung 32GSamsung 64G
atra
SKU: 32930154743 Kategori:

Sadaya alat mobil dvr ngarojong 32G mun 128G. Sababaraha Kartu SD gudang Micro badag teu didaptarkeun alatan wates sistem.

CATETAN: Urang ngirim Samsung 32G ka kartu gudang 128G pikeun BlackVue na ScanDisk 32G mun 128G pikeun Thinkware. Mangga wartosan kami lamun hoyong mésér lokal sabab éta penting pikeun cocog saling.

Lamun perlu 64G, atawa 128G, ngan ngarasa Luncat nanya atawa ninggalkeun urang pesen.

---------------------

Kamera Pungkur Témbongkeun kaasup

model NgaranDR750S-2CHJelema nu ngomongDiwangun-di
SaluranSaluran 2LEDHareup: Ngarékam LED, GPS LED, LED Wi-Fi, LED Kaamanan hareup
Pungkur: Pungkur Kaamanan LED
Warna / Ukuran / BeuratHareup: Hideung / Widna 118.5 mm x Jangkungna 36 mm / 90 g
Pungkur: Hideung / Widna 67.4 mm x Jangkungna 25 mm / 25 g
sensorSensor akselerasi-sumbu 3
ingetanKartu microSD (16 GB / 32 GB / 64 GB / 128 GB)Nyadangkeun batreDiwangun-di super kapasitor
Mode rekamanrekaman normal, rekaman Acara (lamun dampak nu dideteksi dina normal na parkir mode), rekaman Manual na Parkir ngarekam (lamun gerak nu dideteksi)
* Pikeun ngarékam mode parkir, aya pakét Batre Mode Parking (Battery Pack Power Magic) atanapi Hardwiring Kit Mode Power Parking (Power Magic Pro) anu diperyogikeun.
kancingWi-Fi tombol / Format:
* Pencét sakali pikeun ngaktipkeun / nganon Wi-Fi.
* Pencét sareng tahan 5 detik sareng sakali paréntah sora mimitian, leupaskeun tombol. Teras pencet deui sakali deui pikeun ngareset Wi-Fi SSID sareng kecap akses atanapi pencét sareng tahan salila 5 detik kanggo pormat kartu microSD.
Sénsor jarak:
Noel sénsor jarak toggle ngareuman / mareuman ngarékam audio atanapi badé ngarekam manual gumantung kana setélan firmware.
kameraHareup: STARVIS ™ CMOS Sensor (approx. 2.1 M Pixel)
Pungkur: STARVIS ™ CMOS Sénsor (approx. 2.1 M Pixel)
input PowerDC 12V - 24V (Plug DC: (-) - C - (+) (Ø3.5 x Ø1.35), MAX 1A / 12V)
nempo AngleHareup: Diagonal 139 °, Horizontal 116 °, Vertical 61 °
Pungkur: Diagonal 139 °, horisontal 116 °, Vertical 61 °
Konsumsi AyeunaAvg. 350mA (4.2W di 12V, nalika GPS sareng Wi-Fi nuju ON)
Avg. 300mA (3.6W di 12V, nalika GPS sareng Wi-Fi pareum)
* Konsumsi kakuatan sabenerna bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pamakean sareng
lingkunganana.
Resolusi / kotakna RateFull HD (1920 × 1080) @60fps - Full HD (1920 × 1080) @30fps (Olahraga)
Full HD (1920 × 1080) @30fps - Full HD (1920 × 1080) @30fps
Full HD (1920 × 1080) @30fps - HD (1280 × 720) @30fps
HD (1280 × 720) @30fps - HD (1280 × 720) @30fps
* Laju pigura tiasa bénten nalika ngalirkeun Wi-Fi.
Suhu Operasi.-20 ℃ - 70 ℃ (-4 ° F - 158 ° F)
Quality gambarPangluhurna
luhur
biasa
Suhu Storage-20 ℃ - 70 ℃ (-4 ° F - 158 ° F)
Komprési CodecMP4Suhu Sipat Cut-offApprox. 80 ° C (176 ° F)
WifiDiwangun-di (802.11n (2.4 - 2.4835 GHz))certificationsHareupeunana: FCC, CE, RoHS, Telec, WEEE
Pungkur: FCC, CE, RoHS, WEEE
GPSDiwangun-disoftware- BlackVue Viewer pikeun Windows / Mac OS
* Windows XP atawa saluhureuna / Mac OS X
10.10 (Yosemite) atanapi saluhureuna
- App BlackVue (Android 4.2 atawa saluhureuna, iOS 9.0 atawa saluhureuna)
mikroponDiwangun-dibaturAdaptif Format-gratis System Manajemén payil

beurat1 oz
dimensi20 × 20 × 20 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Range Dinamik Wide, Rékam Siklik, Pangwanoh Motion, Mikropon, Bult di GPS, Fungsi Wifi, Panjagaan Real Time, Visi Peuting, G-sensor, Zoom Digital, Kamampans Super

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

piksel

≤300Mega

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Rusia, Jepang, Basa Cina (Basajan), Inggris, Jerman, Spanyol, Korea, Perancis, Portugis, Rusia

brand Ngaran

BLACKVUE

interface

Wi-Fi, Micro SD / TF

Témbongkeun sudut

105 ° -140 °

Jumlah lenses

2

Format video

MP4

Kode video

H.264

Paket aslina

nuhun

Layar cabak

teu

Pigura per detik

60

Majelis Mode

Recorder portabel

Kahirupan batre

NA

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Mémori Max kaluar

128G

layar Rasio

teu sahiji bae

batre

teu sahiji bae

Ukuran tampilan

teu sahiji bae

Chipset Produsén

NA

Kamera hareup

STARVI sensor CMOS (approx. 2.1 M piksel)

Kamera pungkur

STARVI sensor CMOS (approx. 2.1 M piksel)

resensi 9 pikeun BlackVue Car DVR DR750S-2CH WiFi Dual Cam Girang Recorder GPS FHD Rekaman dash Kamera Otomatis Hideung Box Free Awan Service

  1. A *** v -

    Kualitas pohara alus, aslina. Toko pisan saum sareng ngalaksanakeun bisnis profésional, abdi gumbira mah ngalaksanakeun bisnis kalayan anjeunna. Mah mamatahan seller ieu manehna geus kabeh barang oreginal

  2. A *** v -

    Посылка пришла в срок. Внешняя коробка была чуть мятой, но основная в отличном состоянии. Внутри все целое. По внешнему виду все в отличном состоянии. Работоспособность ещё не проверял. Продавец отработал на отлично. Hatur nuhun.

  3. D *** v -

    Sagalana ok. Pangiriman sapertos langkung waktos 30 dinten ka Ukraina. Kualitas produkna saé. Produk asli. Hasta sadayana gaduh tanda lisénsi sareng nomer serial. Dijieun di Koréa. Toko éta dina prosés prosés pangiriman touch.

  4. H *** n -

    item hébat sareng produk sah

  5. M *** a -

    tetep nepi karya alus

  6. S *** i -

    Aranjeunna pasti pasti nyata. Pangiriman gancang sarta komunikasi hébat. Cam dash sorangan écés pangalusna di pasar.

  7. T *** s -

    wszystko ok towar pierwsza klasa

  8. G *** a -

    produk gede. nu pangalusna Cam dash

  9. Sunda *** r -

    Produk asli, pengiriman barang ngajak lami teuing.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *