Dijual!

BlackVue Hideung Car Box DVR DR750S-1CH WiFi Dashcam GPS Video Recorder Full HD dash Kamera Otomatis Free Awan Service Vehicle Cam

$283.79 - $317.85

16GSamsung 128GSamsung 32GSamsung 64G
atra
SKU: 32929872522 Kategori:

Sadaya alat mobil dvr ngarojong 32G mun 128G. Sababaraha Kartu SD gudang Micro badag teu didaptarkeun alatan wates sistem.

CATETAN: Urang ngirim Samsung 32G ka kartu gudang 128G pikeun BlackVue na ScanDisk 32G mun 128G pikeun Thinkware. Mangga wartosan kami lamun hoyong mésér lokal sabab éta penting pikeun cocog saling.

Lamun perlu 64G, atawa 128G, ngan ngarasa Luncat nanya atawa ninggalkeun urang pesen.

---------------------

Pungkur Témbongkeun kaméra ieu Henteu kaasup !!!!!

model Ngaran

DR750S-1CH

Warna / Ukuran / Beurat

Hideung / Width 118.5 mm x Jangkungna 36 mm / 88 g

ingetan

Card microSD (16 GB / 32 GB / 64 GB / 128 GB)

modus rekaman

rekaman normal, rekaman Acara (lamun dampak nu dideteksi dina normal na parkir mode), rekaman Manual na Parkir ngarekam (lamun gerak nu dideteksi)

* Pikeun mode Parkir ngarekam, a Parkir Mode Batre Pack (Power Magic Batre Pek) atawa Parkir Mode Hardwiring Kit (Power Magic Pro) anu diperlukeun.

kamera

STARVIS ™ sensor CMOS (approx. 2.1 M piksel)

nempo Angle

Diagonal 139 °, horisontal 116 °, nangtung 61 °

Resolusi / kotakna Rate

HD lengkep (1920 × 1080) @ 30 FPS

  • * Resolusi / pigura laju bisa robah.
  • * Laju kotakna bisa rupa-rupa mangsa Wi-Fi streaming.
  • * Olahraga Mode: Pausahaan HD (1920 × 1080) @ 60 FPS

Quality gambar

Pangluhurna, High, Normal

Video skéma Mode

MP4

Wifi

Diwangun-di (802.11n (2.4 - 2.4835 GHz))

GPS

Diwangun-di

mikropon

Diwangun-di

Spiker (Voice hidayah)

Diwangun-di

Indikator LED

Ngarekam LED, GPS LED, LED Wi-Fi, Front LED Kaamanan

kancing

Wi-Fi tombol / Format:

  • Pencét sakali ngahurungkeun / o Wi-Fi.
  • Pencet jeung tahan pikeun 5 detik sarta sakali voicecommands ngamimitian, ngaleupaskeun tombol. Teras pencet sakali deui mun ngareset-Fi Wi SSID sareng kecap akses Anjeun atawa pencét jeung tahan pikeun 5 detik ka pormat sensor microSD card.Proximity:
    Noel Sénsor jarak kabukti on / off rekaman audio atawa micu rekaman manual gumantung kana pangaturan rmware.

sensor

3-Axis sensor Akselerasi

Nyadangkeun batre

Diwangun-di super kapasitor

input Power

DC 12 V - 24 V (DC Colokkeun: (Ø3.5 x Ø1.35), MAX 1 A / 12 V)

Konsumsi kakuatan

Avg. 250 ma (3 W dina 12 V, nalika GPS jeung Wi-Fi mangrupakeun Di) avg. 200 ma (2.4 W dina 12 V, nalika GPS jeung Wi-Fi mangrupakeun O)

* Konsumsi kakuatan Saleresna bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pamakéan jeung lingkunganana.

Suhu operasi

-20 ° C - 70 ° C (-4 ° F - 158 ° F)

Suhu Storage

-20 ° C - 70 ° C (-4 ° F - 158 ° F)

Suhu tinggi Cut-Pareum

Approx. 80 ° C (176 ° F)

certifications

Hareupeunana: FCC, CE, RoHS, Telec, WEEE

software

BlackVue Viewer
* Windows XP atawa saluhureuna jeung Mac Yosemite OS X (10.10) atawa saluhureuna

aplikasi

BlackVue Aplikasi (Android 4.4.2 atawa saluhureuna, ios 8.0 atawa saluhureuna)

batur

Adaptif Format System Management Free File

Rek produk

Istilah jaminan produk ieu 1 sataun ti tanggal pameseran. (Asesoris kayaning hiji Card / microSD batre kaluar: 6 Bulan)

beurat1 oz
dimensi20 × 20 × 20 di
item Tipe

DVR mobil

Pigura per detik

60

Majelis Mode

Recorder portabel

batre

teu sahiji bae

interface

Mikro SD / TF, Wi-Fi

GPS logger

teu sahiji bae

Basa OSD

Koréa, Perancis, Spanyol, Jerman, Rusia, Portugis, Italia, Jepang, Rusia, Inggris, Cina (Basajan)

piksel

≤300Mega

Jumlah lenses

1

Mémori Max kaluar

128G

Fitur husus

Bult dina GPS, siklik Rekaman, Real Time panjagaan, Wide Cim Range, Wifi Fungsi, G-sensor, Peuting Visi, otomatis Bodas Balance, Daur Rekaman, Motion deteksi, Mikropon, Super Kapasitor, Digital ngadeukeutkeun

Format video

MP4

Kode video

H.264

Resolusi kaméra

1920 × 1080

Témbongkeun sudut

105 ° -140 °

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

layar Rasio

teu sahiji bae

Layar cabak

teu

Paket aslina

nuhun

Kahirupan batre

NA

brand Ngaran

BLACKVUE

Chipset Produsén

NA

Ukuran tampilan

teu sahiji bae

Kamera hareup

STARVI sensor CMOS (approx. 2.1 M piksel)

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "BlackVue Hideung Car Box DVR DR750S-1CH WiFi Dashcam GPS Video Recorder Full HD dash Kamera Otomatis Free Awan Service Vehicle Cam"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *