Dijual!

ADDKEY Peuting Visi Car Dvr Kamera Rearview Eunteung Digital Video Recorder Otomatis Camcorder dash Cam FHD 1080P dual Ilen Registrator

(50 resensi customer)

$19.71 - $23.65

CinaFéderasi Rusia
atra
SKU: 32793924508 Kategori:

  • Pintonan Layar 4.3 inci:

Ogé nyadiakeun playback video instan. Ngabuktikeun Innocence anjeun dina detik whilst sésana di jalan.

  • Rékam HD 1080P Video:

Rékam HD pidéo dina modeu 1080P. Lénsa kaméra hareup 25mm Wide Angle, candak sadaya aksi dina vidéo HD-jelas kristal. Pidéo sareng audio bakal otomatis kacatet dina hiji loop sajajalan sareng disimpen dina kartu mémori. Ngarekam insiden patalimarga, perjalanan endah pisan, momen teu kaduga atanapi video sosial pantes média sosial.

  • Dekaman Cam Dual Camult simultan na Sear view:

DVR Mobil Ieu dua kaméra anu ngamungkinkeun pikeun ngarekam sakaligus pidio tina dua sudut anu béda. Gambar dina Pintonan Gambar bakal ngantep anjeun némbongan jelas ti kaméra hareup jeung cadangan. Lamun mobil di Reversing Gear, DVD dvr ieu sacara otomatis bakal ngalih ka panémbong gambar kaméra cadangan sareng jalur parkir.

  • Diwangun dina G-Shock Sensor:

Upami aya tabrakan tutumpakan, sensor G-Shock di jero ngawangun sacara otomatis ngonci dina vidéo nu dirékam nyadiakeun rékaman akurat ngeunaan kajadian.

Upami anjeun mésér lénsa singl, hoyong nganggo kaméra pungkur, punten wartosan kami pastikeun yén pungkur pungkur dvr urang. Mun anjeun henteu ngahubungan kami, konsékuansi wae anjeun sorangan. Hatur nuhun.

Parameter Produk

Jenis Proyék: Rearview dvr mobil eunteung

Pormat video: Basa AVI OSD: Basa Cina (Basajan), Basa Cina (tradisional), Inggris, Rusia, Basa Jepang, Perancis Ukuran: 4.3 "layar LCD Perspektip: derajat 140 Fungsi husus: Rekaman loop, zum digital, kaméra ganda, G-Sensor , Pintonan LED, mikropon, deteksi gerak, ditingali peuting, sareng tampilan sareng waktos sareng kaping per detik: 30 kaméra: gelar 140 + lensa sudut ultra lega sudut Pangwanoh gerak: Rojongan Singkronisasi waktos: Rojongan Pormat poto: JPEG resolusi video: FHD 1080P 1920 * 1080, HD 1280 x 720P Kartu mémori: TF (maksimum 32GB) MIC: Rojongan Diwangun dina stereo: Rojongan Taman panganteur Parkir: Rojongan (Kalolobaan pembeli bakal meser Parking Line babarengan) Produk ieu mangrupikeun interpolasi 720P kana frékuénsi 1080P Ayeuna: Produk 50Hz / 60Hz Fitur: 1. Profésional processor quad core, ngajalankeun pangrékam dedicated processor 2. F2.0 aperture ageung, efek gambar hadé, gambar anu langkung jelas 3. Kaméra lénsa sareng 6 lenses 4. Cina luhur optik eunteung biru anti dazzling 5. Lensa sudut ultra lega lega 140 gelar 6. Teknologi ngolah dinamis luas ku HDR, Imaging anu langkung jelas 7. Téhnologi anti shake kecerdasan, gambar henteu kabur Resolusi produk ieu nyaéta interpolasi 720P ka 1080P, éfék leuwih hade tinimbang 720P. Upami anjeun hoyong nganggo kaméra anjeun ka tukang, punten wartoskeun ka Kami sateuacan dibeuli. Kanggo kaméra anjeun anjeun tiasa waé teu tiasa dipasangkeun kaméra mobil. Paket Dual Lénsa: 1 * Kotak Bungkus 1 * DVR 1 * Kaméra Rear View 1 * Pungkur Témbongkeun Camara Cable 1 * Car carjer 1 * manual Lens Single Pack Pack: 1 * Box packing 1 * DVR 1 * Car carjer 1 * manual Q: Naha Car Dvr Eunteung ieu harga panghandapna ti sababaraha mirip ti jelema anu sanés? A: Urang pabrik anu sanésna, Penjualan sanés anu ngajual produk sami sami dicandak eunteung mobil dvr di pabrik urang. Jadi harga urang di awon. Sawatara padagang ulang nganggo lensa kaméra plastik, ,ta ogé ngajual harga mahal ka konsumén, hal ieu ngerakeun. Kami hoyong janten seller nu paling adil. Hiji tempat kami ngan nganggo sadaya lensa kaméra kaca lapisan 6 pinuh salami. Tapi upami anjeun nganggo lensa kaméra plastik Dvr, vidéo sareng gambar rumeuk nalika éta hawa panas sabab lensa palastik bakal ngaruksak sewa. Upami anjeun hoyong masang video tutorial, punten taros kami eupan balik klien Q: Naha alat teu tiasa hurungkeun atawa ngagentos saatos narima? A: batréna anu tiasa dianggo nganggo alat nalika sareng kirim jangka panjang. Mangga ngeusi batre dina mobil satengah jam, teras klik "ngareset" di bagian tukang tukang lima kali sakaligus. Q: naha kuring sok kedah nyetél data sareng waktos? A: Pikeun mastikeun tetep aman, di batréna anu dipedalkeun dirarancang kalayan kapasitas alit. Punten pariksa cuaca anu batréna leres, sareng ngaganti salah sahiji anu dimungkinkeun. Q: Naha alat teu diaktipkeun? A: I f anjeun nganggo anu salah, anu bakal ngabalukarkeun masalah ieu; mangga ngecaskeunana dina mobil satengah jam, teras klik "di reset" di bagian tukang alat lima kali sakaligus. Q: Kunaon waktu hirup batré jadi pondok? A: Minangka ukuran leutik anu DVR, sahingga kapasitas batréna DVR leutik pisan, pas maké éta, anjeun kudu nyambungkeun carjer mobil. Perhatikeun yén anjeun kudu ngecas carjer mobil aslina, teras éta tiasa dianggo. Upami anjeun nganggo carjer sanésna produkna pikeun ngeureunkeun gawe, kami moal nanggungjawaban kanggo, mangga paham.

beurat0.65 oz
dimensi18 × 8 × 4 di
item Tipe

DVR mobil

Fitur husus

Panjagaan Nyata Real, Range Dinamik Wide, G-sénsor, Led Display, Peuting Visi, Motion Detection, Digital Zoom, Cyclic Recording, With Ruler, Led Light, Dual Lens, Anti Vibration, SD / MMC Card, White Balance White, Cycle Recording , Waktu sareng Tanggal Témbongkeun, Mikropon, Ku Eunteung Diilikan, Anti Surge tegangan Dampak

Basa OSD

Spanyol, Italia, Jepang, Cina (Tradisional), Cina (Basajan), Korea, Perancis, Jerman, Rusia, Portugis, Inggris

Format video

AVI

Resolusi kaméra

1920 × 1080

batre

Diwangun-di

Layar cabak

teu

sensor Imaging

1 / 3 Warna Cmos

Paket aslina

teu

Mémori Max kaluar

32G

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

brand Ngaran

ADDKEY

GPS logger

teu sahiji bae

Majelis Mode

Rearview Eunteung

Kahirupan batre

5-10

layar Rasio

16: 9

Kode video

MJPG

Pigura per detik

30

Jumlah lenses

2

piksel

500Mega

Chipset Produsén

LT

interface

AV-IN

Ukuran tampilan

4.3 inci

Témbongkeun sudut

140 °

resensi 50 pikeun ADDKEY Peuting Visi Car Dvr Kamera Rearview Eunteung Digital Video Recorder Otomatis Camcorder dash Cam FHD 1080P dual Ilen Registrator

  1. K *** a -

    Камера включается. Пока не установили. Заказывали из РФ. Пришла быстро, доставка курьером. Сейчас заказали на подарок, но уже из Китая (к доставке. Доставить пишет 1,5 месяца. Посмотрим.

  2. Sunda *** s -

    Пришло вовремя, всё в полном комплекте

  3. A *** v -

    большое спасибо все, что я был в полной мере и нормально работает, проверить IML в Курск за 4

  4. D *** n -

    все прекрасно работает, есть даже русский язык

  5. S *** s -

    Рабочий аппарат, мне нравится. Брал по совету товарища.

  6. N *** a -

    хорошо упакована, изображение четкое, быстро пришло посылка, все очень точно соответствует описанию. Спасибо продавцу !!!

  7. K *** m -

    все работает. приехал дней за 10. доставка курьером до двери.

  8. Y *** v -

    доставка неделя, всё ок

  9. V *** v -

    Все отлично, но долгая доставка

  10. langganan -

    Produk anu saé, hijina anu teu ngaganggu nya éta nalika nyetir tombol ngadamel noise.

  11. langganan -

    Всё, прекрасно, доставка быстрая, все работает

  12. Ibu -

    Kesinlikle diğer ürünlerden çok daha kaliteli. Ve fiyatı uygun. Güvenilir satıcı ve jet hızıyla bana ulaştı posta. Teşekkürler

  13. T *** a -

    всё X сувениров пришел за 10 дней

  14. A *** n -

    Длогая доставка. И дребезжат кнопки, и тёмное стекло. А так работает нормальнно

  15. E *** a -

    товар соответствует описанию.Доставка неделя до Крыма

  16. A *** g -

    Заказ уже второй, всё отлично.Из России sumping ti 5 dinten, курьером к дому.Продовца рекомендую.

  17. Y *** n -

    Доставка 19 дней Мист экспресс. Посылка приехала в нормальном состоянии. Есть какая-то упаковка неплохая. Ещё не подключал. Думаю, что всё будет ОК (судя по другим отзывам). Большое спасибо продавцу. Рекомендую.

  18. Sunda *** e -

    Alus..but teu katingali peuting ...

  19. A *** v -

    Пришло быстро. Всё работает.

  20. A *** w -

    все работает! как поставлю отпишусь

  21. Sunda *** r -

    OK

  22. A *** r -

    Отлично, все работает, пришло быстро

  23. A *** n -

    Кул

  24. V *** n -

    Всё ОК !!!

  25. A *** v -

    Получил через пару дней в Люберцы, принес курьер)))) Молодцы. Пока не проверил, дополню потом, как поставлю.

  26. M *** v -

    классно

  27. O *** y -

    Все работает отлично.Покупкой доволен.Рекомендую.

  28. M *** n -

    заказывал с Китая, до Казани шел месяц. курьер принес домой, упаковано хорошо. пока не подключен. после дополню отзыв.

  29. N *** a -

    Sadaya teh saé

  30. V *** v -

    остались довольны. пришло вовремя. упаковано отлично.

  31. Naniwufo -

    Hasil hébat jeung timing pangiriman sampurna. Abdi atos pisan

  32. A *** n -

    быстрая доставка до тмб, качество задней камеры оч плохое (ночь ничего не видно, а днём хорошо).

  33. T *** a -

    Товар получила за 14 дни, всё целое. Трек отслеживался, пока не установил как установлю, отзыв дополню. Продавца рекомендую.

  34. G *** Y. -

    упакован отлично, доставка месяц, как установлю опишу позже .продавца советую.

  35. G *** v -

    товар в целости и сохранности. все работает. позднее видео сниму

  36. A *** v -

    заказываю не первый раз, всё отлично всё работает, как как и товарный совет.

  37. V *** n -

    Очень быстро доставили. На пятый день уже получил посылку.

  38. langganan -

    товар получил, все работает

  39. F *** s -

    Excelente producto. Súper contenta. Demoró menos de lo pensado y lo mejor es que venía súper bien protegida. Kanggo 10 el vendedor

  40. M *** - -

    Очень быстрая доставка, товар отличного качества, отличный продавец !!!!

  41. D *** v -

    Всё отлично. Упаковано очень хорошо

  42. A *** a -

    Заказ пришел в течении недели.Пришел целый, без повреждений. Заказывали отправку из РФ, скорее всего так быстро. Регистратор пока не устанавливал, установил, дополню отзыв) Спасибоооо !!!

  43. Z *** i -

    მალე ჩამოვიდა და ხაან ხარისხიანია კაი გამყიდველია

  44. J *** o -

    Buna

  45. Sunda *** r -

    Товар пришел быстро все упаковано. Без всяких повреждений Подключил все работает.

  46. V *** y -

    Всё работает, получил очень быстро, спасибо продавцу

  47. langganan -

    Заказ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX HSYGX!

  48. A *** a -

    Все работает отлично. Все довольны.

  49. V *** o -

    Товар пришёл в срок. Курьер доставил до двери. Упаковано все хорошо. Установил регистратор все работает. Видео еще не смотрится, когда установлено оставить доп. koméntar. Продавца советую.

  50. A *** n -

    Быстрая доставка. Пришло целое. Проверю дополню

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *