Dijual!

2019 Anyar Asli Podofo A1 Mini Car DVR Kamera Dashcam Full HD 1080P Video Registrator Recorder G-sensor Peuting Visi dash Cam

(56 resensi customer)

$19.39 - $32.41

DVR wungkulDVR sareng Card 16GDVR sareng Card 32GDVR sareng Card 8G
atra
SKU: 1982301327 Kategori:

100% Asli Podofo A1 Mini Car Dvr Kaméra Full HD 1080p Recorder Video Registrator Peuting Visi Carcam Dash Cam DVRs Wahana

100% Asli Novatek Mini Dashcam Video Recorder Peuting VisionCar DVR Kaméra GT300 1920 × 1080 Full HD 1080p WDR Video Recorder G-sensor Camcorder Registrator Night Vision Carcam Dash Cam

Spésifikasi: 1920 x 1080 p FULL HD resolusi: 140 gelar A + kelas tinggi-resolusi wide Lénsa Angle Komprési fotografi maju bakal téknologi nganggo LCD resolusi luhur 2.4 inci, tiasa nonton nalika némbak Pungsi Visi nadi Ngadatangan HDMI full transmisi vidéo HD Rojongan Kartu memori TF nepi ka 32 gb Gedang loop - fungsi rekaman siklus Pungsi deteksi gerak G - fungsi sensor Pangrojong basa: Inggris, Rusia, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Jepang, Korea, Portugis, Cina Kontak eusi: 1 x Podofo A1 Car DVR Camera 1 x carjer car kanggo DVRs 1 x kabel USB 1 x Bracket 1 x Paké panganggoan 1 x x Kanggo Jandéla Kindah ngingetkeun: 1. Kartu mana anu diperlukeun? Lantaran kaméra mobil pisan strcit nganggo kartu mémori. PLS nganggo kartu 10 aslina, gancang sareng gancang, 4-32GB. Kudu ati aya seueur salinan pasaran. Ulah nganggo kartu murah, aranjeunna tiasa janten palsu sareng ngaruksak kaméra. 2. Ulah ngeusi batre via kabel USB tina komputer, punten ngecas nalika carjer mobil 12V. Mayta tiasa ngaduruk motherboard upami upami dina truk 24 v power, mangga tambahkeun 24v to 12v converter 3. Tetep nyetir aman, kusabab suhu mobil luhur pisan nalika di luar usum panas, upami batré ageung, bakal gampang ngenodas, sahingga batré DVR mobil dihasilkeun leutik pisan. Batré na ukur pikeun ngahemat video nalika sakedap mareumankeun. Lantaran kitu anjeun angkat nganggo carjer carjer nalika dianggo. 4. Kumaha carana ngarékam rekaman? 1> Puntungkeun hurungkeun rékaman énggal dina menu. 2> Punten pormat kartu di kaméra sateuacan nganggo. 3> Mangga pareuman G-sensor kusabab sensitipitas tinggi, bakal simpen deui pidéo anu teu kaci dina daur, ku kituna kartu éta dieusi sakaligus, lajeng eureun video. 5. Angle View: Angka anu dipidangkeun dina layar sanés sudut pandang, punten maén pidéo dina komputer, bakal langkung ageung tur jelas tibatan registrar.

kaméra mobil; dash cam; mobil dvr; dvr; dashcam; vidéo DVR15196; video registrars kanggo mobil; ngadaptar; Video Recorder; Video recorder; Video recorder; registrar automobile; video DVR; registrars vidéo pikeun mobil; Video logger; ngadaptar; Video Recorder; registrar automobile) ; DVR; pangrékam pidéo; direkam vidéo mobil; registrar; Pang vékam mobil; Dvr na

beurat0.28 oz
dimensi20 × 15 × 11 di
item Tipe

DVR mobil

interface

AV-Out, USB2.0, HDMI

Basa OSD

Cina (Basajan), Rusia, Spanyol, Cina (Tradisional), Italia, Perancis, Jepang, Jerman, Rusia, Inggris, Portugis, Korea

Format video

AVI

Fitur husus

Mikropon, Led Display, Pangwanoh Motion, Panjagaan Real Time, Anti Geter, Pintonan Waktos & Tanggal, Rékam Daur, Sénsor G, Rékaman siklik, Peuting Visi, Lampu Lampu

Kode video

MJPG

GPS logger

teu sahiji bae

batre

Diwangun-di

Ukuran tampilan

2.4 "

Majelis Mode

Recorder portabel

Jumlah lenses

1

brand Ngaran

podofo

Paket aslina

nuhun

Card memori dibutuhkeun Reding Speed

kelas 10

piksel

500Mega

Resolusi kaméra

1920 × 1080

sensor Imaging

1 / 4 Warna Cmos

Témbongkeun sudut

140 °

Mémori Max kaluar

32G

Pigura per detik

30

layar Rasio

4: 3

Layar cabak

teu

Chipset Produsén

Topbox

Car Maker

Acura, Aston Martin, Audi

resensi 56 pikeun 2019 Anyar Asli Podofo A1 Mini Car DVR Kamera Dashcam Full HD 1080P Video Registrator Recorder G-sensor Peuting Visi dash Cam

  1. A *** n -

    Kaméra anu saé pisan. Abdi nyarankeun abdi.

  2. J *** o -

    Регистратор хороший! Доставка очень быстрая. Покупкой довольны. Рекомендую !!!

  3. Z *** z -

    gambar anu jelas, ménu anu gampang digunakeun, rarancang kualitas luhur, leres kalayan leres kalayan kartu SD séwang-séwangan. kelas 4, Alat kaunggulan, pangiriman gancang sareng kiriman langsung ka imah

  4. langganan -

    tétéla 15.04.19 ngahaturkeunana pikeun 22.04.19 beuki nganggo, padahal, supaya ieu tarik upami teu ngiringan, teu видеть видео-ресурс большого размера по памяти памяти.

  5. M *** Kuring -

    ok

  6. L *** a -

    все пришло очень аккуратно упакованным, кажется, что деталь отдельно, все в пленочке, потом еще в жесткой коробке, вложено в пакет цыфры без букв, сразу смогла распечатать из дома и пошла на почту получать

  7. E *** v -

    Доставка разочаровала, качество соответствует цене. В целом отличный бюджетный вариант

  8. Y *** v -

    Hatur nuhun. Доволен, продавец молодец!

  9. langganan -

    Nepi ka ayeuna sampurna…

  10. A *** n -

    очень лёгкий, работает, но в полной работе ещё не проверял

  11. O *** h -

    Супер быстрая доставка во Львов, за 10 дней.Качество отменное.Всем рекомендует.

  12. P *** a -

    kabéh OK

  13. P *** v -

    доставка курьером 3 дня, ещё не проверял

  14. A *** v -

    отличный видеорегистратор

  15. J *** t -

    Wszystko całe, sprawne. Jakość obrazu super jak za tą cenę

  16. langganan -

    Доставка быстрая!

  17. D *** v -

    Спасибо пришол быстро !!! рекомендую продавца !!!

  18. B *** n -

    заказal 28 / 03 sumping 23 / 04, все целое ни чего не помято. в комплекте 2 знаменито, питающий метра 3, включил и он заработал, значит батарея в нем имеется. посмотрим сколько продержится. мне обошелся 13.5 $ со скидками. как будет работать дополню позже. продавцу спасибо. кстати номер отслеживания не совпадал.

  19. D *** v -

    все супер

  20. L *** l -

    Ras très bien

  21. T *** a -

    покупала в подарок, говорят работает хорошо. hatur nuhun! срэд не общалась.

  22. langganan -

    все хорошо, но доставка очень долгая

  23. W *** Kuring -

    , Toko Profésional. Pangiriman gancang barang pinuh luyu sareng pedaranana. Abdi nyarankeun abdi sadaya para nasabah. Hatur nuhun.

  24. D *** k -

    7 дней курьерская доставка. Это фантастика.

  25. langganan -

    прибыл целый. всё работает, очень низкое качество съёмки. не советую для покупки- очень разочарован товаром. Full HD 1080 даже не пахнет

  26. W *** v -

    Получил быстро Работает!

  27. F *** s -

    Hatur nuhun toko, anjeun profésional sareng jujur.

  28. langganan -

    اصي بالبائع 10 / 10

  29. V *** k -

    отличный видеорегистратор

  30. E *** c -

    alus

  31. B *** a -

    nunjukkeun

  32. V *** h -

    Посылка дошла за 26 дней. Состояние идеальное, всё работает. Продавец заказ отправил быстро, посылка отслеживалась до поступления на почту. Сервисом магазина доволен, рекомендуется!

  33. N *** o -

    Hatur nuhun a gancang pengiriman barang, kaméra saé pisan, abdi bakal meser deui ti toko

  34. Y *** k -

    Это второй регистратор, приобретенный в этом магазине, первым уже 3 года, работает без нареканий. Советую, прилетел быстро, стоимость в декларации значительно ниже…

  35. Siddha -

    Ieu produk anu saé kanggo dianggo sareng hasil kaméra kualitas luhur.

  36. Ahmed -

    Ramatloka alus kalawan timing pangiriman hébat

  37. Yong -

    Bungah ningali sapertos situs wéb.

  38. Irshad -

    Nuhun anjeun dash Cam pikeun produk endah pisan

  39. areeb -

    Item pangalusna dina ramatloka anjeun. hatur nuhun pisan kanggo masihan ieu

  40. rameez -

    terus jalan jeung tambah deui jenis sapertos produk hébat

  41. parveez -

    situs wéb pangalusna

  42. M *** y -

    Товар соответствует описанию. Встроенный аккумулятор так себе, все остальное хорошо.

  43. L *** l -

    pengiriman barang gancang, produk alus!

  44. G *** k -

    Спасибо огромное продавцу. Всё пришло быстро до Красноярского края. Привёз домой курьер

  45. L *** a -

    Sakumaha nu ditétélakeun. Gawe bareng saé sanggeus minggu 2.

  46. Sunda *** v -

    Очень быстрая доставка курьером. упаковка отличная. вроде все работает и пишет. теперь надо разобраться с режимами. продавца рекомендую!

  47. D *** e -

    Tiene buena pinta para su precio no está nada mal

  48. A *** Y. -

    Kualitas anu hadé hatur nuhun

  49. V *** o -

    доставка 10 дней очень быстро пока работает

  50. A *** a -

    Henteu gancang

  51. G *** n -

    Очень, ооооочень быстро получил товар.Коробка и все остальное целое. Насчет работы видеорегистратора напишу после проверки.

  52. A *** a -

    хороший видеорегистратор, пришел в фирменной коробке, упакованно хорошо. Хороший товар и доставка. Hatur nuhun.

  53. N *** a -

    Заказала 27 апреля, 3го мая получила уже. Такой быстрой доставки не ожидала. IML-доставка, позвонили, предложено или самим забрать, или доставить домой. До этого получила от IML СМС с просьбой подтвердить доставку. Не знаю, может, и без этого бывшего всё-таки пришло, но я на всякий случай случусь на сайте и подтвердила. Вся все более просто настраивается, но даже не всё нашли, в интернете много объяснений по настройке, разберемся (инструкция по применению к устройству, но кривая, похожа на автоматический перевод). В деле ещё не пробовали.

  54. Sunda *** o -

    За такие деньги пойдет. Хорошего качества записи не ждите.

  55. V *** r -

    всё ок

  56. S *** g -

    купил за 14.66 USD. для такого цены нормально. доставка месяц.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *