kabijakan privasi

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun dash Cam

Di dash Cam, diaksés tina https://www.dash-cam.com, salah sahiji prioritas utama urang teh privasi datang urang. Sarat jeung Kaayaan dokumen Privasi Ieu ngandung rupa informasi anu dikumpulkeun sarta dirékam ku dash Cam na kumaha ieu kami nganggo éta.

Upami Anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi merlukeun informasi ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang, ulah ragu ngahubungan kami liwat email di [EMAIL PROTECTED]

log Payil

Dash Cam kieu prosedur baku tina make payil kumplit. file ieu log datang nalika aranjeunna didatangan jaba. Kabéh pausahaan hosting ngalakukeun ieu jeung bagian tina hosting analytics jasa '. Informasi dikumpulkeun ku payil log kaasup protokol internét (IP) alamat, jenis browser, Internet Service Provider (ISP), jeung titimangsa cap, ngarujuk / Kaca kaluar, sarta kamungkinan jumlah clicks. Ieu teu numbu ka informasi naon anu geus diwanoh pribadi. Tujuan informasi kanggo analisa tren, administering loka, nyukcruk gerakan pamaké 'dina website, sarta ngumpul informasi demografi.

Cookies jeung Beacons Web

Kawas naon ramatloka lianna, dash Cam migunakeun 'cookies'. cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup preferensi datang ', sarta kaca dina ramatloka anu nganjang ka diakses atanapi dilongok. Inpo ieu dipake pikeun ngaoptimalkeun 'pangalaman ku Nyieun husus eusi kaca web urang dumasar kana datang' ka pamaké tipe browser jeung / atawa informasi séjén.

Google DoubleClick DART cookie

Google mangrupakeun salah sahiji ngajual pihak-katilu dina situs urang. Ogé migunakeun cookies, katelah cookies DART, ngawula Iklan mun datang loka kami dumasar kana datangna maranéhna pikeun www.website.com na situs séjén di internet. Sanajan kitu, datang bisa milih nampik pamakéan cookies DART ku ngadatangan ad Google jeung jaringan eusi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di URL di handap - https://policies.google.com/technologies/ads

Kawijakan privasi

Anjeun bisa konsultasi daptar ieu manggihan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun tiap tina mitra iklan tina dash Cam. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami dijieun kalayan bantuan ti Sarat jeung Kaayaan GDPR Privasi generator jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan generator ti TermsFeed ditambah Sarat jeung Kaayaan Citakan.

Pihak-katilu server ad atawa jaringan ad migunakeun téknologi kawas cookies, Beacons JavaScript, atawa Web nu dipaké dina advertisements maranéhna masing-masing jeung tumbu nu némbongan dina dash Cam, nu dikirim langsung ka browser pamaké '. Aranjeunna otomatis nampa Alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. téknologi ieu téh dipaké pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklan maranéhna jeung / atawa pribados eusi iklan nu ningali kana situs web nu dianjangan.

Catet yén dash Cam boga aksés atawa kadali leuwih cookies ieu nu dipake ku advertisers pihak-katilu.

Katilu Kawijakan Privasi Pary

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dash Cam urang teu dilarapkeun ka advertisers séjén atanapi situs web. Ku kituna, urang téh advising anjeun konsultasi ka Kawijakan Privasi masing-masing tina ieu server ad pihak-katilu pikeun émbaran leuwih lengkep. Ieu mungkin kaasup amalan jeung parentah tentang kumaha carana milih-kaluar tina pilihan tangtu maranéhanana. Anjeun bisa manggihan daptar lengkep Kawijakan Privasi ieu sarta Tumbu maranéhanana dieu: Tumbu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Anjeun tiasa milih pikeun mareuman cookies ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. Uninga informasi nu leuwih wincik tentang manajemén cookie ngabogaan panjalajah web husus, bisa kapanggih dina situs web masing-masing dina panyungsi '. Naon Dupi Cookies?

Émbaran barudak

bagian sejen tina prioritas urang geus nambahkeun perlindungan pikeun barudak bari maké internet. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung dina, sarta / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhanana.

Dash Cam teu knowingly ngumpulkeun sagala Personal diwanoh Émbaran ti barudak di handapeun umur 13. Lamun Anjeun mikir yén anak anjeun disadiakeun jenis ieu informasi dina ramatloka urang, urang niatna ajak anjeun ngahubungan kami langsung jeung urang bakal ngalakukeun usaha pangalusna kami pikeun promptly dipiceun informasi misalna tina rékaman urang.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu lumaku ngan pikeun kagiatan online kami jeung geus valid pikeun nu datang pikeun ramatloka kami kalawan Wasalam ka informasi anu aranjeunna dibagikeun jeung / atawa ngumpulkeun dina dash Cam. Kawijakan ieu teu lumaku pikeun émbaran dikumpulkeun sagala offline atanapi via saluran sejen ti ramatloka ieu.

idin

Ku migunakeun ramatloka urang, maneh hereby idin ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang jeung satuju kana Sarat jeung Kaayaan na.