FAQ

Mangga baca FAQ urang samemeh ngirim urang hiji talatah.

Naon anu biaya pangiriman pikeun pesenan ti Toko Online? "

Pengiriman barang Laju Dupi! 0 $ keur Sadaya Kira The World.

padika pembayaran nu katampa dina Toko Online?

Anjeun tiasa mayar Jeung PayPal

Sabaraha lami bakal pangiriman nyandak?

Pangiriman nyokot 10-21 poé

Kumaha aman keur balanja di Toko Online? Ieu data abdi ditangtayungan?

Anjeun Dupi Mayar Ku PayPal Nu Maha aman Online.

Naon kahayang kajadian sanggeus susunan?

Butuh Biasana Hiji Poé na Meunang dikirimkeun Jeung Méré Anjeun A Jumlah nyukcruk.

Kuring nampi hiji invoice pikeun urutan kuring?

Simkuring, Mamah Kirim Anjeun invoice Jeung nyukcruk Jumlah.

Émbaran jaminan
Kabéh kaméra dasbor video (dashcams) dijual ti Dash-Cam.com ™ ngawengku hiji jaminan produsén 1-taun. jaminan ieu nutupan defects produsén sarta henteu dilarapkeun ka mistreatment atanapi mishandling of dashcam nu. Simkuring nangtung di tukangeun produk urang ngajual, tapi punten ngarti yén salaku bisnis leutik urang teu tiasa mampuh ngaganti barang boh ngahaja atawa ngahaja ruksak ku pamakéan bener. Pikeun émbaran balikna a Dashcam cacad, mangga ngagulung ka handap pikeun Sarat jeung Kaayaan mulih kami di handap.

HARANSI ngalegaan anu aya (kasampak keur pop-up nalika nambahkeun dashcam kana karanjang anjeun). The jaminan nambahan nambihan waktos sajaba jaminan produsén baku. Contona, purchasing sataun 1 jaminan ngalegaan di Checkout bakal hartosna anjeun boga 2 taun pinuh sinyalna jaminan (1 sataun via produsén sarta sataun 1 via rencana jaminan nambahan).

Repot-Free mulih Sarat jeung Kaayaan
Anjeun bisa balik sagala anyar, item unopened dina 60 poé pangiriman pikeun ngabalikeun duit pinuh, dikurangan ngan waragad pengiriman barang urang. Salami item jeung bungkusan anu gembleng sarta fungsional, sagala item dibuka iwal kartu memori bisa jadi balik dina 60 poé, dikurangan waragad pengiriman barang urang na ngan fee restocking 10%. Mun balik deui mangrupa hasil tina kasalahan urang (misalna maneh narima hiji item lepat), urang gé mayar waragad pengiriman barang balik deui.

Upami Anjeun ngalaman masalah sareng hiji item nu Anjeun maréntahkeun, mangga ngahubungan kami saméméh initiating anjeun mulang. Mindeng, setélan minor ngarobah atawa prosedur reset basajan bakal alleviate masalah. Item cacad bakal diganti dina biaya kami dina produsén urang jaman nanaon, atawa 365 poé tanggal urutan, whichever nyaéta panjang mun masalah nu teu bisa disebutkeun ngumbar.

Hampura, tapi ulubiung urang tiasa nawiskeun refunds, mulih, atawa séntral dina jualan internasional. Mun hiji item perlu dikirim ka kami ti luar Amérika Serikat pikeun laden haransi, biaya pengiriman barang anu (duanana cara) kudu dibayar ku nasabah.

Anjeun kedah nyangka pikeun nampa ngabalikeun duit anjeun dina 15 poé méré pakét anjeun ka shipper balik, kumaha oge, di hal nu ilahar, anjeun bakal nampa ngabalikeun duit leuwih gancang. jaman ayeuna ngawengku transit waktu pikeun urang pikeun nampa anjeun mulang ti shipper nu (3 mun 7 poé bisnis), waktu nu diperlukeun kami pikeun ngolah anjeun balik deui sakali kami nampi eta (1 mun 2 poé bisnis), sarta waktu nu diperlukeun bank anjeun pikeun ngolah pamundut ngabalikeun duit kami (2 mun 5 poé bisnis).