kontak




Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun! Mangga boh eusian formulir ieu, nelepon, atawa e-mail kami sarta salah sahiji ahli dashcam urang bakal meunang deui ka anjeun pas kami bisa. Urang hartosna éta, komentar anjeun sarta patarosan anu penting pikeun kami. Hatur nuhun tur ngajalankeun aman.

Surélék sareng alamat fisik kami nyaéta Dash CamMontifyiore 14 / 3Beer Sheva, 8429724 The Dash-Cam.com ™ dumasar dina Beer Sheva. Montefiore Israel Kontak umum kami e-mail is [EMAIL PROTECTED] Pikeun rojongan teknis, mangga e-mail (punten lebetkeun nomer urutan-angka 6 anjeun): [EMAIL PROTECTED] bébas telepon & nomer telepon lokal bébas nyaéta: (+ 972) 502733599 (MF 9: 00-6: 00 CST) Pikeun bukuna pasini instalasi di lokasi Beer Sheva urang, mangga.