Politika e privatësisë

Politika e privatësisë për Dash Cam

Në Dash Cam, e arritshme nga https://www.dash-cam.com, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatizimit përmban lloje të informatave që mblidhen dhe regjistrohen nga Dash Cam dhe se si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes postës elektronike në [Email mbrojtur]

Files Identifikohu

Dash Cam ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve të regjistrit. Këto fotografi i regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë e pritjes bëjnë këtë dhe një pjesë të analitikës së shërbimeve të hostingut. Informacioni i grumbulluar nga skedarët e regjistrit përfshijnë adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Internet Service Provider (ISP), datën dhe vulën e kohës, faqet referuese / dalëse dhe ndoshta numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është për të analizuar tendencat, administrimin e faqes, ndjekjen e lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit, dhe mbledhjen e informacionit demografik.

Cookies dhe Beacons Web

Ashtu si çdo faqe tjetër, Dash Cam përdor 'cookies'. Këto biskota përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka vizituar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke përshtatur përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe / ose informacione të tjera.

Google Dart Cookie DoubleClick

Google është një nga shitësit e palës së tretë në faqen tonë. Gjithashtu përdor cookies, të njohura si cookies DART, për t'i shërbyer reklamave vizitorëve të faqes tonë në bazë të vizitës së tyre në www.website.com dhe në faqet e tjera në internet. Sidoqoftë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e cookies DART duke vizituar rregullat e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në URL-në e mëposhtme - https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e intimitetit

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin nga partnerët reklamues të Dash Cam. Politika jonë e privatësisë u krijua me ndihmën e Gjeneratori i Politikave të Privatësisë të GDPR dhe Gjeneratori i Privacy Policy nga TermsFeed plus Termat dhe Kushtet Template.

Serverat e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në Dash Cam, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se Dash Cam nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e treta të privatësisë së Pary

Politika e privatësisë së Dash Cam nuk vlen për reklamuesit dhe faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat e Privatësisë përkatëse të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informata më të hollësishme. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre për mënyrën e zgjedhjes së opsioneve të caktuara. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre Politikave të Privatësisë dhe lidhjet e tyre këtu: Privacy Policy Links.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja individuale të shfletuesit. Për të njohur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookiteve me shfletues të veçantë web, mund të gjenden në faqet e internetit të shfletuesve. Cilat janë cookies?

Informacion për fëmijë

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët që të vëzhgojnë, marrin pjesë dhe / ose monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre online.

Dash Cam nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal identifikues nga fëmijët nën moshën 13. Nëse mendoni se fëmija juaj ka ofruar këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hequr informacionin e menjëhershëm nga të dhënat tona.

Politika Online Privacy Vetëm

Kjo Privacy Policy zbatohet vetëm për aktivitetet tona online dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndajnë dhe / ose mbledhin në Dash Cam. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të ndryshme nga kjo faqe interneti.

Pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pëlqeni në Politikën tonë të Privatësisë dhe pajtohuni me Kushtet dhe Kushtet e saj.