Kontakti
Ne duam të dëgjojmë nga ju! Ju lutemi plotësoni këtë formular, telefononi ose na dërgoni me email dhe një nga ekspertët tanë dashcam do të kthehet tek ju sa më shpejt që të jemi në gjendje. Ne do të themi, komentet dhe pyetjet tuaja janë të rëndësishme për ne. Faleminderit dhe ngisni sigurt.

Posta jonë dhe adresa fizike janë Dash CamMontifyiore 14 / 3Beer Sheva, 8429724 Dash-Cam.com ™ është e bazuar në Beer Sheva. Montefiore Izrael Kontakti ynë i përgjithshëm i kontaktit është [Email mbrojtur] Për mbështetje teknike, ju lutemi dërgoni e-mail (ju lutemi përfshini numrin tuaj të rendit 6): [Email mbrojtur] numrat e telefonit pa pagesë dhe lokale janë: (+ 972) 502733599 (MF 9: 00-6: 00 CST) Për të prenotuar një takim të instalimit në lokacionin tonë Beer Sheva, ju lutemi telefononi.