Услови и правила

Добредојдовте во Dash Cam!

Овие рокови и услови ги прикажуваат правилата и прописите за користење на веб-страницата на Dash Cam, која се наоѓа на https: / / www.dash-cam.com.

Со пристапот до оваа веб-страница, претпоставуваме дека ги прифаќате овие услови и услови. Немојте да продолжите да го користите Dash Cam ако не се согласувате да ги преземете сите услови наведени на оваа страница. Нашите Услови и правила беа креирани со помош на Услови и услови генератор и Шаблон за приватност.

Следнава терминологија се однесува на овие Услови и правила, Изјава за заштита на приватноста и Изјава за откажување и сите договори: "Клиент", "Вие" и "Твојата" се однесува на вас, лицето се пријавува на оваа веб-страница и ги исполнува условите на компанијата. "Компанијата", "Самите", "Ние", "Нашиот" и "Нас" се однесуваат на нашата компанија. "Партија", "Партии" или "нас" се однесува и на Клиентот и на нас самите. Сите услови се однесуваат на понудата, прифаќањето и разгледувањето на плаќањата неопходни за преземање на процесот на нашата помош на Клиентот на најсоодветен начин за изрична цел за задоволување на потребите на Клиентот во врска со обезбедувањето на наведените услуги на Друштвото, во согласност со и предмет на, преовладува законот на Холандија. Секоја употреба на горенаведената терминологија или други зборови во еднина, множина, капитализација и / или тој или таа, се земаат како заменливи и затоа се однесуваат на истиот.

Колачињата

Ние користиме колачиња. Со пристап до Dash Cam, вие се согласивте да користите колачиња во согласност со Политиката за приватност на Dash Cam.

Повеќето интерактивни веб-страници користат колачиња за да ни дозволиме да ги превземеме деталите на корисникот за секоја посета. Колачињата се користат од нашата веб-страница за да се овозможи функционалноста на одредени области за да им олесни на луѓето кои ја посетуваат нашата веб-страница. Некои од нашите партнерски / рекламирање партнери, исто така, можат да користат колачиња.

лиценца

Освен ако не е поинаку наведено, Dash Cam и / или неговите лицензори поседуваат права на интелектуална сопственост за сите материјали на Dash Cam. Сите права на интелектуална сопственост се задржани. Можете да пристапите до ова од Dash Cam за ваша лична употреба подложени на ограничувања утврдени во овие услови и услови.

Вие не мора да:

 • Повторно објаснете материјал од Dash Cam
 • Продај, изнајмување или под-лиценца материјал од Dash Cam
 • Репродуцирајте, копирајте или копирајте материјал од Dash Cam
 • Редистрибуирајте содржина од Dash Cam

Овој Договор започнува на датумот на овој Договор.

Деловите на оваа веб-страница нудат можност на корисниците да објавуваат и разменуваат мислења и информации во одредени области на веб страната. Dash Cam не филтрира, уредува, објавува или прегледува Коментари пред нивното присуство на веб-страницата. Коментари не ги одразуваат ставовите и мислењата на Dash Cam, неговите агенти и / или филијали. Коментарите ги одразуваат ставовите и мислењата на лицето кое ги објавува своите ставови и мислења. До степен дозволен со важечките закони, Dash Cam не е одговорен за коментарите или за било каква одговорност, штета или трошоци предизвикани и / или претрпени како резултат на каква било употреба и / или објавување и / или појава на коментарите за оваа веб-страница.

Dash Cam го задржува правото да ги следи сите Коментари и да ги отстрани сите Коментари кои може да се сметаат за несоодветни, навредливи или предизвикуваат прекршување на овие Услови и правила.

Вие гарантирате и застапувате дека:

 • Вие имате право да ги објавите коментарите на нашата веб страница и да ги имате сите потребни лиценци и согласности за тоа;
 • Коментарите не напаѓаат никакви права на интелектуална сопственост, вклучувајќи без ограничување авторски права, патент или трговска марка на која било трета страна;
 • Коментарите не содржат клеветнички, клеветнички, навредлив, непристоен или на друг начин незаконски материјал кој претставува инвазија на приватноста
 • Коментарите нема да се користат за да се бараат или промовираат деловни или обични или презентирани комерцијални активности или незаконски активности.

Со ова му давате на Dash Cam некоја ексклузивна лиценца за користење, репродукција, уредување и овластување на други за користење, репродукција и уредување на некој од вашите коментари во било која форма, формат или медиум.

Хиперврска на нашата содржина

Следниве организации можат да се поврзат на нашата веб-страница без претходно писмено одобрување:

 • Владини агенции;
 • Пребарувачите;
 • Новински организации;
 • Онлајн дистрибутерите на веб-директориумот можат да се поврзат со нашата веб-страница на ист начин како тие хиперврска на веб-страниците на други котирани друштва; и
 • Акредитирани бизниси ширум системот, освен прибирање на непрофитни организации, добротворни трговски центри и добротворни групи за прибирање финансиски средства кои не можат да се поврзат со нашата веб-страница.

Овие организации можат да се поврзат со нашата почетна страница, со публикации или со други информации за Интернет, се додека врската: (а) не е на некој начин измамен; (б) не лажно подразбира спонзорство, одобрување или одобрување на страната која ги поврзува и нејзините производи и / или услуги; и (в) се вклопува во контекст на страницата на поврзувачката страна.

Можеме да ги разгледаме и одобриме другите барања за врски од следните типови на организации:

 • попознати извори на потрошувачки и / или деловни информации;
 • сајтови на заедницата на dot.com;
 • здруженија или други групи што ги претставуваат добротворните организации;
 • онлајн директориум дистрибутери;
 • интернет портали;
 • сметководство, правни и консултантски фирми; и
 • образовни институции и трговски здруженија.

Ние ќе ги одобриме барањата за поврзување од овие организации доколку одлучиме дека: (а) врската нема да нѐ направи неповолно за нас самите или за нашите акредитирани бизниси; (б) организацијата нема никаква негативна евиденција кај нас; (в) користа за нас од видливоста на хиперлинката го компензира отсуството на Dash Cam; и (г) врската е во контекст на општи информации за ресурсите.

Овие организации можат да се поврзат со нашата домашна страница се додека врската: (а) не е на некој начин измамен; (б) не лажно подразбира спонзорство, одобрување или одобрување на страната која ги поврзува и нејзините производи или услуги; и (в) се вклопува во контекст на страницата на поврзувачката страна.

Ако сте една од организациите наведени во пасусот 2 погоре и сте заинтересирани да поврзете на нашата веб-страница, мора да не информирате со испраќање на e-mail на Dash Cam. Внесете го вашето име, името на вашата организација, информациите за контакт, како и URL-то на вашиот сајт, листа на било кои URL-адреси од кои имате намера да се поврзете со нашата веб-страница, и листа на URL-адреси на нашата страница на која би сакале врска. Почекајте 2-3 недели за одговор.

Одобрените организации може да ги поврзат на нашата веб-страница, на следниов начин:

 • Со користење на нашето корпоративно име; или
 • Со користење на единствен локатор за ресурси со кој е поврзан; или
 • Со користење на било кој друг опис на нашата веб-страница што е поврзана со тоа има смисла во контекст и формат на содржината на страната на поврзувачот.

Нема да се користи лого на Dash Cam или други уметнички дела за поврзување на отсутниот договор за лиценца за трговски марки.

iFrames

Без претходно одобрување и писмена дозвола, не смеете да создавате рамки околу нашите веб-страници кои на било кој начин го менуваат визуелната презентација или појавата на нашата веб-страница.

Одговорност за содржината

Ние нема да бидеме одговорни за било која содржина што се појавува на вашата веб-страница. Вие се согласувате да нè заштитите и да се одбраните од сите побарувања што се зголемуваат на вашата веб-страница. Не треба да се појавуваат линкови на било кој веб-сајт кој може да се толкува како клеветнички, непристоен или кривичен, или кој ги повредува, инаку ги прекршува или се залага за прекршување или други повреди на правата на трети лица.

Ваша приватност

Ве молиме прочитајте Политика за приватност

Резервација на права

Ние го задржуваме правото да бараме да ги отстраните сите линкови или некоја конкретна врска на нашата веб-страница. Вие одобрувате веднаш да ги отстраните сите линкови до нашата веб-страница на барање. Ние, исто така, го задржуваме правото да ги обновиме овие услови и тоа е политика за поврзување во секое време. Со континуирано поврзување со нашата веб-страница, вие се согласувате да бидете обврзани да ги следите овие услови и услови кои ги поврзуваат.

Отстранување на линкови од нашата веб-страница

Ако најдете било која врска на нашата веб-страница која е офанзива од која било причина, можете слободно да контактирате и да не известите во кој било момент. Ние ќе ги разгледаме барањата за отстранување на врски, но ние не сме должни да или така или да ви одговориме директно.

Ние не гарантираме дека информациите на оваа веб-страница се точни, не гарантираме нејзината комплетност или точност; ниту пак ветуваме дека ќе се осигуриме дека веб-страницата останува достапна или дека материјалот на веб-страницата е ажуриран.

Општи услови

До максималниот степен дозволен со применливиот закон, ги исклучуваме сите претстави, гаранции и услови кои се однесуваат на нашата веб-страница и користењето на оваа веб-страница. Ништо во ова одрекување нема:

 • ограничување или исклучување на нашата или вашата одговорност за смрт или лична повреда;
 • ограничување или исклучување на нашата или вашата одговорност за измама или измамничко погрешно толкување;
 • ограничи било која од нашите или вашите обврски на кој било начин што не е дозволено според важечкиот закон; или
 • исклучете ја која било од нашите или вашите обврски кои не може да се исклучат според применливиот закон.

Ограничувањата и забраните за одговорност утврдени во овој дел и на други места во ова одрекување: (а) се предмет на претходниот став; и (б) ги уредува сите обврски што произлегуваат од одрекувањето, вклучувајќи ги и обврските што произлегуваат од договорот, како измама и за прекршување на законската обврска.

Додека веб-страницата и информациите и услугите на веб-страницата се обезбедуваат бесплатно, ние нема да бидеме одговорни за каква било загуба или штета од која било природа.