Политика за приватност

Полиса за приватност на Dash Cam

На Dash Cam, достапен од https://www.dash-cam.com, еден од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за приватност на приватност содржи типови на информации што се собираат и снимаат од Dash Cam и како го користиме.

Доколку имате дополнителни прашања или побарајте повеќе информации за нашата политика за приватност, не двоумете се да не контактирате преку е-пошта [Email заштитени]

Лог датотеки

Dash Cam следи стандардна процедура за користење на лог датотеки. Овие датотеки ги најавуваат посетителите кога посетуваат веб-страници. Сите хостинг компании го прават тоа и дел од анализата на хостинг услуги. Информациите собрани со лог датотеки вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, интернет провајдер (ISP), датум и време печат, референтни / излез страници, а можеби и бројот на кликне. Тие не се поврзани со какви било информации што може да се идентификуваат. Целта на информациите е за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисниците на веб-страницата и собирање на демографски информации.

Cookies и web beacons

Како и секоја друга веб-страница, Dash Cam користи "колачиња". Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги параметрите на посетителите и страниците на веб-страницата што посетителот ја посетил или посети. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците преку прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на видот на пребарувачот на посетителот и / или други информации.

Google DoubleClick DART Cookie

Google е еден од продавачите од трета страна на нашата страница. Исто така, користи колачиња, познати како колачиња, за да им служат на рекламите на посетителите на нашата веб-страница, врз основа на нивната посета на www.website.com и други сајтови на интернет. Сепак, посетителите можат да изберат да одбијат употребата на колачињата ПАТУВАЊЕ, како посета на Политиката за приватност на Google реклама и мрежа со содржина на следниов URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Политиките за приватност

Може да се консултирате со оваа листа за да ја пронајдете Полиса за приватност за секој од рекламните партнери на Dash Cam. Нашата политика за приватност е создадена со помош на GDPR Политика на приватност генератор и Генератор на политика за приватност од TermsFeed плус Шаблон за рокови и услови.

Рекламните сервери на трети страни или рекламните мрежи користат технологии како што се колачиња, JavaScript или Web beacons кои се користат во нивните реклами и линкови кои се појавуваат на Dash Cam, кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисници. Тие автоматски ја примаат вашата IP адреса кога тоа ќе се случи. Овие технологии се користат за мерење на ефикасноста на нивните рекламни кампањи и / или за персонализација на рекламните содржини што ги гледате на веб-сајтовите што ги посетувате.

Имајте на ум дека Dash Cam нема пристап до или контрола над овие колачиња кои се користат од трети лица рекламни.

Политики за приватност на трети страни

Политиката за приватност на Dash Cam не се однесува на други рекламни или веб-страници. Така, ние Ви препорачуваме да ги консултирате соодветните Политики за приватност на овие трети лица рекламни сервери за подетални информации. Може да ги вклучи нивните практики и инструкции за тоа како да се откажете од одредени опции. Може да најдете комплетна листа на овие Политики за приватност и нивните врски овде: Линкови за Политика за приватност.

Можете да одберете да ги оневозможите колачињата преку индивидуалните опции на прелистувачот. За да дознаете подетални информации за управување со колачиња со специфични веб прелистувачи, може да се најдат на соодветните веб-страници на прелистувачите. Кои се колачињата?

Информации за децата

Друг дел од нашиот приоритет е додавање на заштита за децата при користење на интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да ги набљудуваат, да учествуваат и / или да ја следат и насочуваат нивната онлајн активност.

Dash Cam не свесно собира никакви информации за лична идентификација од деца на возраст под 13. Ако мислите дека вашето дете даде такви информации на нашата веб-страница, ние силно ве охрабруваме да контактирате со нас веднаш и ние ќе вложиме максимални напори за брзо отстранување на таквите информации од нашата евиденција.

Онлајн Полиса за приватност Само

Оваа Политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб-страница во врска со информациите што ги споделија и / или собираат во Dash Cam. Оваа политика не е применлива за било која информација собрана офлајн или преку канали различни од оваа веб-страница.

Согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините Услови и правила.