контакт
Ние сакаме да го слушнеме од вас! Ве молиме или пополнете го овој формулар, јавете ни или испратете ни e-mail и еден од нашите експерти за dashcam ќе се врати на вас веднаш штом ќе успеете. Ние тоа значи, вашите коментари и прашања ни се важни. Ви благодарам и возев безбедно.

Нашата пошта и физичка адреса се Dash CamMontifyiore 14 / 3Beer Sheva, 8429724 Dash-Cam.com ™ е со седиште во Beer Sheva. Монтефиоре Израел Нашата општа контакт е-пошта е [Email заштитени] За техничка поддршка, молам по е-пошта (ве молиме внесете го вашиот 6-цифрен број за нарачка): [Email заштитени] бесплатниот телефонски број и локалните телефонски броеви се: (+ 972) 502733599 (MF 9: 00-6: 00 CST) За да резервирате закажана инсталација на нашата локација на Beer Sheva, ве молиме јавете се.